TV4 Play är Sveriges största kommersiella AVOD-tjänst och satsar offensivt på att stärka den positionen. Därför söker vi nu en operativ projektledare med erfarenhet av digitala konsumenttjänster som vill vara med och stötta expanderingen av TV4 Plays framtida digitala affär och förbättra tjänsten och användarupplevelsen för att tillsammans skapa en digital TV-tjänst i världsklass.

Rollen som operativ projektledare är ny hos oss och vi söker dig som trivs i en snabb och föränderlig miljö. Du samarbetar nära och rapporterar till tjänsteägaren på TV4 Play med uppdrag att optimera användarresan och konsumtionen med affären i fokus. Inom dina ansvarområden är du den som håller ihop helheten och se till att saker blir gjorda med leverans inom bestämd tidsplan. Du fungerar som kravställare av tjänstens funktioner gentemot teknikavdelning, produktägare och utvecklare utifrån ett affärsperspektiv. Under presentationer och demon från teknikavdelningen dokumentera du återkoppling- och actionpunkter utifrån ett optimerings- och konverteringsperspektiv. Du ansvarar för att följa upp och säkerställa så att inte uppgifter och ärenden inom utvecklingsprojekt faller mellan stolarna och stöttar organisationens alla intressenter.

Vi förväntar oss att du:

Har relevant högskole- eller universitetsutbildning
Har minst tre års arbetslivserfarenhet av digitala konsumenttjänster
Har förståelse för affären, användarupplevelsen och online marknadsföring
Har erfarenhet inom video, e-handel eller analys (meriterande)
Har erfarenhet som kravställare (meriterande)
Som person är du målveten, prestigelös och älskar utmaningar. I din värld finns det oändliga möjligheter och få hinder. Här får du nytta av din sociala kompetens för att navigera mellan olika avdelningar och intressenter. Din känsla för detaljer och ditt strukturerade sinne gör dig framgångsrik i rollen.

Kultur

Att leva våra värderingar – samarbete först, mod att göra nytt och leverera världsklass – är avgörande för att du ska lyckas hos oss. Vi älskar tv och rörlig bild, och ser mängder av möjligheter i digitaliseringen av tv-industrin. I vår vardag bygger vi relationer och är generösa med vår kunskap och goda idéer. Är du den perfekta kandidaten lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker företagets affär. Vi förväntar oss att du med mod, nyfikenhet och entusiasm bidrar till att utveckla kunderna, kollegorna och branschen.

Praktiskt

Vi sitter ett stenkast från Gärdets t-banestation. I huset finns ett eget gym samt träningsklasser, goda luncher på vår restaurang och cirka 500 engagerade kollegor. Tjänsten är en provanställning på sex månader med möjlighet till en tillsvidaretjänst med placering i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av Tjänsteägare för TV4 Play David Bustos david.bustos@tv4.se eller rekryterare Lisa Eklund lisa.eklund@tv4.se. Tjänsten ingår i Unionens avtalsområde och fackliga frågor besvaras via mejl till unionen@tv4.se.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
TV4 Play är Sveriges största kommersiella AVOD-tjänst och satsar offensivt på att stärka den positionen. Därför söker vi nu en operativ projektledare med erfarenhet av digitala konsumenttjänster som vill vara med och stötta expanderingen av TV4 Plays framtida digitala affär och förbättra tjänsten och användarupplevelsen för att tillsammans skapa...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group