2017 är ett nyckelår för oss! PriceRunner har nya ägare och vill skapa en mycket bättre upplevelse för användarna. Varje månad har vi flera miljoner besökare, vi hjälper tusentals e-handlare att synas på nätet, lanserar fler funktioner för den prismedvetna konsumenten och ser ljusare på framtiden än någonsin tidigare. PriceRunner startade redan 1999 och har sedan dess etablerat sig som nordens ledande one-stop-shop för prisjämförelser. På PriceRunner jämför du priser och funktioner på miljontals olika produkter från tusentals anslutna e-handlare. Bolaget har verksamhet i Sverige, Danmark, UK och Tyskland och vi behöver nu din hjälp för att fortsätta växa och ta oss an utmaningen från konkurrenter och omvärlden!

Om rollen:
För att förstärka vårt operationsteam söker vi nu en driven och serviceinriktad person som ska jobba med kundhantering, support samt med att säkerställa kvaliteten på vår site. Som Operations Assistant kommer du att ha daglig kontakt med kunder och besökare både via mail och telefon. En stor del av tjänsten är att säkerställa att vi har korrekta pris- och produktuppgifter uppe på siten för att upprätthålla en hög kvalitet. Du kommer även ge säljsupport till vårt interna säljteam. Du kommer vara en del av ett team på 10 personer som ansvarar för samtliga butiker och annonsörer på PriceRunner i Sverige. Halva teamet är säljare som du kommer ha nära kontakt med och supporta med tekniska frågor. Under 2017 kommer vi ha stort fokus på att lägga till så många butiker som möjligt till PriceRunner för att bli en heltäckande prisjämförelse och du kommer ha en viktig roll i detta arbete.

Vi tror att rätt kandidat är en engagerad och noggrann person som är duktig på att strukturera och organisera sitt arbete. Du arbetar gärna självständigt och tar egna initiativ men gillar samtidigt att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du är en problemlösare med god kommunikationsförmåga och ordningssinne.

Vidare söker vi någon med följande profil:

  • Intresse för onlinemarknadsföring, service och support.
  • Gärna tidigare erfarenhet av liknande arbete samt någon form av eftergymnasial utbildning inom Data/IT/Online Media.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-program.
  • Mycket god datorvana är ett krav och kunskaper inom HTML, XML, XSLT och JavaScript är meriterande.

På PriceRunner får du varierande och utmanande arbetsuppgifter på en spännande arbetsplats som präglas av höga ambitioner och god sammanhållning. Vi är ett bolag i tillväxt och förändring och du kommer ha goda möjligheter till utveckling i din roll.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan till jobs@pricerunner.com .

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2015/10/pricerunner.jpg?fit=1024%2C279https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2015/10/pricerunner.jpg?resize=150%2C150MedieJobbAdministrationStockholm
2017 är ett nyckelår för oss! PriceRunner har nya ägare och vill skapa en mycket bättre upplevelse för användarna. Varje månad har vi flera miljoner besökare, vi hjälper tusentals e-handlare att synas på nätet, lanserar fler funktioner för den prismedvetna konsumenten och ser ljusare på framtiden än någonsin tidigare....