Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 27 varuhus samt har en växande Onlinehandel. Vi är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden med en omsättning på ca 5 miljarder. MediaMarkt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen som är Europas största hemelektronikkedja. Vår företagskultur är proaktiv och vad många skulle kalla entreprenörskap ser vi som vårt dagliga arbete: att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i våra varuhus. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare, inte bara hos cheferna. Vår filosofi är att varje enskild medarbetare har betydelse för verksamheten och därför söker vi dig som tycker om att ta initiativ, vågar fatta beslut och vill vara del i vår framtida expansion.
Är du i början av din karriär eller har något års erfarenhet av arbete med optimering av försäljning online? Då kommer du att trivas i att vara en del av vår inköpsavdelning.
I rollen som Onlinespecialist kommer du att optimera försäljningen genom att bland annat uppdatera produktsortimentet, analysera flöden och sökbeteenden. Du kommer driva kampanjer och aktiviteter samt publicera produkter online samt stötta produktcheferna på inköpsavdelningen. Du bör också vara intresserad av att skriva texter för att nå bästa sökordsoptimering.
Vi ser gärna att du är driven, självgående och analytisk samt arbetar strukturerat och är duktig på att samarbeta med andra för att nå gemensamma mål. Tjänsten är under utveckling då behovet är stort vilket innebär att du har stor chans att påverka rollen och växa hos oss.
Din profil
• Erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation
• Förståelse för SEO
• Säljerfarenhet
• Du talar och skriver engelska och svenska obehindrat
• Systemvana och lätt att navigera i nya system
Meriterande kunskaper 
• Erfarenhet av E-handel
• Erfarenhet av Google Analytics
• Erfarenhet av HTML/CSS
• Grundläggande kunskaper i Photoshop
• Teknikintresse
Är du intresserad? 
Tjänsten är en heltid, tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning initialt. Start omgående med respekt för uppsägningstid.
Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 31/3-18.
För frågor om tjänsten vänligen kontakta Sebastian Fauné, Head of IT/Telecom, faune@mediamarkt.se alternativt Raphael Matzker, Head of White/ Brown Goods, matzker@mediamarkt.se.
MedieJobbE-commerceStocksund
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Idag är vi 27 varuhus samt har en växande Onlinehandel. Vi är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden med en omsättning på ca 5 miljarder. MediaMarkt Sverige tillhör Media-Saturn koncernen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group