Fibertjänst i Sverige AB har sin grund i att samhället behöver fiberinfrastruktur för att kunna utvecklas åt det håll som vi alla anser helt nödvändigt. Tillgång till Internet är avgörande för att kunna leva och verka i hela landet för såväl gammal som ung. Fiber ger alla privatpersoner och företag möjligheten att kommunicera med omvärlden utan begränsningar eller restriktioner.

Fibertjänst skall bygga lokala och robusta fibernät med tjänster, åt privatpersoner och företag, som är i absolut toppklass. Vår verksamhet präglas av en kostnadseffektiv och prestigelös organisation som med moderna hjälpmedel, och utan avkall på kvalité och kundfokus, tillhandahåller fiberanslutningar för marknadens bästa pris.

Läs mer om oss och vad vi erbjuder på http://www.fibertjanst.se eller på https://www.facebook.com/fibertjanst/ .

Vi expanderar nu kraftigt och söker därför en online marketing specialist för att driva vår annonsering och försäljning inom digitala kanaler.

Tjänsten innebär ett huvudansvar för att optimera Fibertjänst erbjudande och annonsering online. Detta kräver analys av marknadens befintliga erbjudanden och annonspriser där du flera gånger per dag ser till att förändra och anpassa medieköp och innehåll. Du kommer att arbeta aktivt med bl a sociala medier, sökoptimering, Facebook Ads, Google Adwords och Google Analytics.

Vi söker dig som har någon typ av utbildning inom marknadsföring och e-handel. För att lyckas i rollen kommer du behöva en stor vilja att lära dig och aldrig vara rädd för att testa något nytt. Ett stort plus om du har arbetserfarenhet från företag som sålt tjänster eller varor online, alternativt en byrå nischat inom området men även du som är i början av din karriär är intressant för oss om du har rätt inställning och personlighet.

Som person tror vi att du har en mycket god analytisk förmåga, känsla för affärer och teknik samt stor drivkraft att lära dig nytt. Vidare trivs du med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. För att passa hos oss är du prestigelös och vill ha rollen som kulturbärare i ett bolag som är under stark tillväxt. Vi är inte ett färdigbyggt bolag och rollen du kommer till kommer säkert förändras över tid så vi söker dig som verkligen vill vara med och påverka.

Vill du veta mer? Kontakta då Örjan Hägg på tfn 0709-591070. Urvalet sker löpande varför vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt på personal@fibertjanst.se

MedieJobbMarknadsföringPartille
Fibertjänst i Sverige AB har sin grund i att samhället behöver fiberinfrastruktur för att kunna utvecklas åt det håll som vi alla anser helt nödvändigt. Tillgång till Internet är avgörande för att kunna leva och verka i hela landet för såväl gammal som ung. Fiber ger alla privatpersoner och...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp