Har du ett intresse av digital marknadsföring och att skapa innehåll? Har du dessutom erfarenhet av digitala strategier och SEO har vi uppdraget för dig. Detta är din möjlighet att vara med och öka Rituals tillväxt genom att ansvara över den digitala marknadsföring i de nordiska länderna!

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker en Online Marketing Manager till Rituals. Du kommer att abeta på Rituals huvudkontor och vara en del av det nordiska marknadsteamet som rapporterar direkt till den nordiska marknadschefen.

Detta är ett vikariat. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Rituals. Uppdraget kommer att vara på heltid och pågå i 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som Online Marketing Manager kommer du arbeta med att utveckla tillväxten av Rituals onlineförsäljning i Norden samt att optimera kundresan och innehållet på webbplatsen och i sociala medier.
Du kommer till exempel att:
* Kontinuerligt testa och optimera den digitala kundresan
* Förbättra och utveckla Rituals medlemsdatabas för nyhetsbrev
* Skapa digitala samarbeten lokalt
* Analysera olika plattformars effekt på försäljning
* Ansvara för Rituals sociala medier i Norden
* Arbeta med copyöversättning

Tjänsten passar dig som har avlagt en examen inom relevant område och har tidigare erfarenhet av att planera och utföra digitala strategier.

VI SÖKER DIG SOM
* Har förståelse och ett intresse för digital marknadsföring 
* Har avslutat dina studier inom ett relevant område, förslagsvis marknadsföring 
* Har goda kunskaper i Excel, Google Analytics & Adwords 
* Har erfarenhet av sökmotoroptimering 
* Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då båda dessa språk förekommer i det dagliga arbetet 

Det är meriterande om du
* Har erfarenhet av att arbeta med innehåll i sociala medier
Som person är du motiverad, analytisk och kreativ. Då detta är en mångsidig roll är det även viktigt att du som person är flexibel. Vidare tror vi att du är initiativtagande och handlingskraftig.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Har du ett intresse av digital marknadsföring och att skapa innehåll? Har du dessutom erfarenhet av digitala strategier och SEO har vi uppdraget för dig. Detta är din möjlighet att vara med och öka Rituals tillväxt genom att ansvara över den digitala marknadsföring i de nordiska länderna! INFORMATION OM UPPDRAGET Academic...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp