Är du lockad av mountainbike? Vi söker dig som vill vara delaktig i framtagningen av framtidens fjädringssystem och därmed hjälpa våra kunder åka snabbare, säkrare och komfortablare.

Tjänsten är ett vikariat då en av våra produktspecialister går på föräldraledighet och vi letar efter en flexibel medarbetare som snabbt kan anpassa sig till ett energirikt team på en snabbt utvecklande marknad.

Huvudsakliga arbetsuppgifter 

Som produktspecialist inom detta område förväntas man driva projekt och uppgifter från start till slut och vara delaktig i hela processen. Tjänsten innebär:

  • Administration och marknadsföring av nya produktfamiljer och applikationer.
  • Planering, beställning av produkter, manualer, filmer och annat marknadsföringsmaterial.
  • Hantera sociala medier och strukturera releaser, produktpresentationer, framtagning av försäljningsdokument.

Till din hjälp har du många hängivna medarbetare som du jobbar tillsammans med. Förutom kollegor med motsvarande roller för MC och Automotive så har vi en stor grupp MTB konstruktörer och tekniker. Arbetet sker mycket nära kunden och kommunikation med branschfolk kommer tillhöra vardagen.

Tjänsten är placerad vid företagets lokaler i Upplands Väsby men kan innefatta resor till kunder, tävlingar, tester, event och andra möten med MTB industrin över hela världen. Resor kommer vara en viktig del av tjänsten.

Vikariatet påbörjas snarast enligt överenskommelse och avslutas tidigast September 2019. Vikariatet kan utvecklas till en fast tjänst men ingen garanti finns.

Kvalifikationer 

I den här tjänsten söker vi en teknisk marknadsförare som är väl förankrad inom MTB både tekniskt och produktmässigt. Du har en högskoleexamen alternativt högskoleutbildning inom mekanik, industriell ekonomi, projektledning, eller marknadsföring av tekniska produkter. Du bör ha ett starkt hjärta för cyklar eftersom fokus för denna tjänst ligger inom mountainbike området.

Datorvana med Microsoft program är ett krav, liksom förmågan att uttrycka sig på engelska obehindrat i tal och skrift.

Profil 

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Tjänsten är en central roll som kräver en driven person med hög förmåga att ta ansvar och komma till avslut. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa förtroende och kan entusiasmera olika sorters människor för att tillsammans uppnå resultat.

Kontakt 

Har du frågor om tjänsten, kontakta General Manager MTB, Torkel Sintorn, på telefon 08-590 025 25.

Då Öhlins har många män anställda ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Din ansökan vill vi ha senast den 15 Mars 2018. Urval sker löpande.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Är du lockad av mountainbike? Vi söker dig som vill vara delaktig i framtagningen av framtidens fjädringssystem och därmed hjälpa våra kunder åka snabbare, säkrare och komfortablare. Tjänsten är ett vikariat då en av våra produktspecialister går på föräldraledighet och vi letar efter en flexibel medarbetare som snabbt kan anpassa...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group