Vi har en ny öppning på marknadsavdelningen, vi letar nämligen efter vår nya webbredaktör som ska ta hand om Johan & Nyströms webb, e-handel och sociala medier. Vårt grymma marknadsgäng sitter för det mesta ute på rosteriet i Länna men vi är så klart även ofta i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.
I det stora hela handlar din roll om att via digitala och sociala kanaler berätta vår fantastiska story, föra en konversation om våra kaffen och bjuda in fler att driva kafferevolution tillsammans med oss.
Du börjar veckan med att se över och ta hand om helgens inkomna webb-ordrar. Vad har levererat, inspirerat och finns det något som utmärker sig? Denna analys görs så klart även med sociala medier. Du optimerar, skapar segmenterat innehåll och vågar testa nya sätt att öka trafik och konverteringar. Vi är seriösa med vår story men vill alltid hitta på nya sätt att berätta den oavsett om du vill göra det via en blogg, SoMe-kampanj, serie med videos eller annat sätt som engagerar.
Veckan fortsätter med att du tillsammans med resten av marknadsgänget sätter en grym plan för ett fantastiskt fint kaffe från Burundi som kommer att lanseras inom kort. Du laddar upp allting på webben, optimerar produktsidan och ser till att vi har de bästa förutsättningarna att få ut det nya kaffet. Du förbereder sociala medier och spikar den bästa mediamixen för att säkra kundresan.
Avslutningsvis uppdaterar du ett par texter på webben, sätter upp en kampanj för att få in fler som signar upp sig på våra nyhetsbrev, intervjuar våra rostmästare om det nya kaffet från Burundi och ser till att detta innehåll anpassas till våra olika kanaler.
Vem är du då? 
Du gillar allt som har med digitala och sociala kanaler att göra och har bra koll på hur kommande algoritm-förändring påverkar vår exponering. Du gillar att arbeta med bl.a. Analytics, SEO och andra smarta verktyg för att ständigt optimera våra kanaler och få ut vårt budskap. Det är meriterande om du tidigare arbetat med e-handel i Magento 2.
Du är nyfiken, proaktiv och kan trivas med lite oordning i omgångar. Det är ett stort plus om du är en kaffenörd, är du inte det så finns det flera kaffenördar på plats att lära sig utav. Det viktigaste är att du brinner för att få Johan & Nyström att flyga som varumärke.
Du kommer att rapportera till mig, få det godaste jobbkaffet du kan tänka dig och få äran att hänga med riktigt nördigt kaffegäng. Detta är en tillsvidaretjänst med start omgående. Jag kommer att intervjua löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på studs.
MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vi har en ny öppning på marknadsavdelningen, vi letar nämligen efter vår nya webbredaktör som ska ta hand om Johan & Nyströms webb, e-handel och sociala medier. Vårt grymma marknadsgäng sitter för det mesta ute på rosteriet i Länna men vi är så klart även ofta i våra butiker...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group