Kontoret i Stockholm växer så det knakar! Nu söker vi en Office Coordinator med världens viktigaste uppdrag – att skapa en kontorsmiljö utöver det vanliga. När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar och ”can do”-mentalitet. Vi som arbetar här tycker om att förbättras och utvecklas!

Hos Zmarta händer det alltid spännande saker. En stark tillväxt år för år och strategiska förvärv såsom Elskling, varvas med en dynamisk affärs-, produkt- och techutveckling. För att lyckas med våra ambitiösa mål är en kontorsmiljö som uppmuntrar, stärker och inspirerar våra medarbetare ett måste och därför söker vi nu en Office Coordinator som kan agera spindeln i nätet och vara ansvarig för vårt kontor i centrala Stockholm.

Om tjänsten
”Jag har världens bästa jobb! Mitt jobb blir aldrig enformigt eftersom jag är involverad och hjälper till med många olika delar. Jag har stor självständighet och möjlighet att skapa breda kontaktytor på hela bolaget” säger vår Office Coordinator på Ängelholmskontoret.

Vår övergripande målsättning är att såväl medarbetare som besökare ska få en upplevelse som är utöver det vanliga när de besöker Zmarta. På kontoret i Stockholm är vi ca 50 medarbetare och kommer från och med september att inta nya lokaler på Sveavägen. Med detta som utgångspunkt blir några av dina vanligast förekommande arbetsuppgifter att:

Ansvara för att vår kontorsmiljö alltid är på topp
Ta emot besökare på ett välkomnande sätt
Koordinera resor och hotellbokningar
Hantera grundläggande IT- och teknikrelaterad support/felsökning samt vara kontaktperson mot central Help-Desk avdelning
Vara ansvarig för att våra enskilda kontorsplatser (i öppet kontorslandskap) håller hög kvalité
Vara kontaktpunkt mot fastighetsägare
Samordna och arrangera kick-off, AW, frukostar, partnerarrangemang
Arbeta för en positiv och hjälpsam kontorsanda som präglas av committment, kontinuerliga förbättringar och vi-känsla

Om dig
För att lyckas i denna roll tror vi att du passar in i beskrivningen nedan:

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna i en miljö där det händer mycket saker
Du har gymnasieutbildning eller motsvarande
Du lockas av att vara med och bygga nytt samt att allt inte är serverat på ett silverfat
Din okomplicerade och prestigelösa personlighet gör att du skapar förtroendefulla relationer med alla typer av kollegor. En förutsättning för detta är lyhördhet, flexibilitet men också ett starkt ansvarstagande för att saker och ting identifieras och blir gjorda. Tempot är högt och därför är det viktigt med hög stresströskel samt förmåga att prioritera och hålla många bollar i luften.

Om oss
Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Freedom Finance, Centum och sedan i mars även Elskling Företaget grundades 1999, har ca 220 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group. Vår strategi är att skapa en bred tjänst för din personliga ekonomi – att bli en Money Helper.

Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Kontoret i Stockholm växer så det knakar! Nu söker vi en Office Coordinator med världens viktigaste uppdrag – att skapa en kontorsmiljö utöver det vanliga. När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar och ”can do”-mentalitet. Vi som arbetar här...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group