Nyheter365 är en contentbyrå som bland annat driver sidorna newsner.com och sportbibeln.se. Vi söker nu en driven nyhetsredaktör som ska jobba med främst Newsner under kvällar och helger.

Tjänsten innebär att du kommer jobba i skift och ibland på egen hand. Du bör därför vara självgående, initiativrik och trygg i ditt skrivande.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av redaktionellt arbete. Har du arbetat med sociala medier är det också ett plus.

Du bör med lätthet kunna ta dig an ett brett spektra av ämnen, från ren nyhetsjournalistik till nöjes- och sportnyheter.

Vilka är då Nyheter365? Jo, vi är en contentbyrå som sedan 2011 levererat framgångsrika native advertising-lösningar för små som stora företag. Genom en kombination av redaktionens journalistiska erfarenhet och förmåga att analysera statistik har uppdragen ökat och vi expanderat från ett kontor i Stockholm till nya satsningar i London, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors.

Vi driver också Newsner, Sveriges största publicist på Facebook, samt en rad andra sajter som Sportbibeln och Ett Gott Skratt.

Vi vill att våra redaktörer är öppna inför att lära nytt, lära om, lära ut och vara beredda att kavla upp ärmarna för att få vårt företag att nå nya höjder.

Vi har en platt organisation där alla får göra sin röst hörd och där nya idéer alltid är välkomna. Utvecklingsmöjligheterna är många och då företagets verksamhet och storlek ökar hela tiden kan du och vi ha kommit hur långt som helst om ett år eller två.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Nyheter365 är en contentbyrå som bland annat driver sidorna newsner.com och sportbibeln.se. Vi söker nu en driven nyhetsredaktör som ska jobba med främst Newsner under kvällar och helger. Tjänsten innebär att du kommer jobba i skift och ibland på egen hand. Du bör därför vara självgående, initiativrik och trygg i...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group