Är du en effektiv och prestigelös reporter, som kan fånga en nyhet i en bra ingress? Då behöver vi dig på Siren i sommar.
Nyhetsbyrån Siren bevakar myndigheter åt fler än 200 redaktioner. Vi levererar helt egna nyheter, till såväl lokala medier som till de rikstäckande aktörerna.

På Siren gillar vi att utveckla den digitala journalistiken, och att hitta egna sätt att skapa nyheter. Förra året nominerades vi för Årets redaktion och Årets idé på Tidningsutgivarnas branschgala, och hösten dessförinnan var vi med och tävlade om Stora journalistpriset för vårt arbete med robotjournalistik.
Nu behöver våra duktiga reportrar semester. Vi söker därför sommarvikarier till vår trevliga redaktion på Södermalm i Stockholm.
Vi vill att du ska ha relevant utbildning och erfarenhet som journalist, och att du lockas av
tanken på att vaska fram guldkornen i en bred flod av myndighetshandlingar.

Skicka din ansökan till Sirens chefredaktör Emma Boëthius på jobb@siren.se.
Rekryteringen sker fortlöpande.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/01/Nyhetsbyran-Siren-logo-vertical-red-1.png?fit=328%2C200https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2019/01/Nyhetsbyran-Siren-logo-vertical-red-1.png?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Är du en effektiv och prestigelös reporter, som kan fånga en nyhet i en bra ingress? Då behöver vi dig på Siren i sommar.Nyhetsbyrån Siren bevakar myndigheter åt fler än 200 redaktioner. Vi levererar helt egna nyheter, till såväl lokala medier som till de rikstäckande aktörerna.På Siren gillar vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group