Nu söker vi en projektledare till vår Creative Studios! Bli en del av ett kreativt och snabbrörligt team, och projektled spännande projekt inom en rad olika områden och för några av de allra populäraste varumärkena och företagen just nu.

Som projektledare på Nyheter24-Gruppen, kommer du att ingå i det team som hanterar alla våra kreativa kampanjer, vi gör tillsammans med kunder. Det kan vara alltifrån native-artiklar på någon av våra sajter, till en esports-turnering online, eller till exempel videoproduktion.

I din roll ansvarar du för projekten från ax till limpa. Du gör tidsplan och budgetkalkyl, sköter kontakt med kund, briefar kreatörer, säkerställer att vi når uppsatta KPI:er, samt givetvis ser till att vi håller så hög kvalitet som det bara går.

Som person gillar du förmodligen när tempot är högt. Vi tror att du är strukturerad och van vid att få folk med dig, samt att jobba mot deadlines. Du har bra koll på webben, sociala medier samt trender inom media och innehåll på nätet. Har du erfarenhet av branded content och/eller olika typer av innehållsproduktion (som text eller video) är det meriterande, men inget krav. Vi tror att du har cirka 1-3 års erfarenhet av projektledning.

I oss hittar du ett entreprenöriellt bolag, med starkt framåtdriv och goda utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan!

Skicka din ansökan till: jobb@nyheter24gruppen.se

Tillsvidareanställning, heltid.

Plats: Stockholm.

Om Nyheter24-Gruppen
Vi är det ledande mediehuset riktat mot åldersgrupperna 18-44 år. Vi driver sajterna Nyheter24.se, Modette.se, Fragbite.se. Blogg.se, Tyda.se och Kwiss.me – och varje vecka besöker miljontals med svenskar våra sajter. Vi har också e-handelsmärkena Happitude och Urban Gloss, samt dotterbolagen Netric och Adwell.

Via vår Creative Studios gör vi kreativa koncept åt våra samarbetspartners, och vi har pristats flera gånger om för våra produktioner.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Nu söker vi en projektledare till vår Creative Studios! Bli en del av ett kreativt och snabbrörligt team, och projektled spännande projekt inom en rad olika områden och för några av de allra populäraste varumärkena och företagen just nu. Som projektledare på Nyheter24-Gruppen, kommer du att ingå i det team...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group