Du kommer att arbeta med att organisera och genomföra vår externa information och marknadsföring till allmänhet, grundskolor i regionen och blivande elever.

I rollen som webredaktör kommer du att vara ansvarig för uppdatering och utveckling av hemsidan både vad gäller innehåll, layout och grafisk formgivning.

Du skall producera texter och nyheter för publicering, svara på frågor i chatten och ansvara för att NVU syns på sociala medier.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att skriva interna dokument, t ex verksamhetsberättelser, samt strategiskt planera olika informationsinsatser, leda projekt och även utbilda och coacha andra inom kommunikation.

Vi söker dig som har:
– Relevant högskoleutbildning
– Erfarenhet av att arbeta som webredaktör och med sociala medier
– Erfarenhet av att skriva texter för myndigheter och offentlig sektor

Det är meriterande om du har drivit egna projekt, är duktig fotograf, samt har kunskap om kommunal förvaltning, särskilt då om skolan.

Vi söker en person som är flexibel i sitt arbetssätt, har lätt för att samarbeta, samt har stor initiativtagningsförmåga och kreativitet.

Ansök här.

MedieJobbArkivFagersta
Du kommer att arbeta med att organisera och genomföra vår externa information och marknadsföring till allmänhet, grundskolor i regionen och blivande elever. I rollen som webredaktör kommer du att vara ansvarig för uppdatering och utveckling av hemsidan både vad gäller innehåll, layout och grafisk formgivning. Du skall producera texter och nyheter...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp