Newsec har funnits i 20 år och är idag norra Europas ledande bolag inom fastighetsförvaltning och rådgivning. Vi har cirka 1 000 medarbetare på 32 kontor i Norden och Baltikum. Sedan 2010 har Newsec rankats på ”Great Place to Works” lista över Sveriges bästa arbetsplatser.

Dina arbetsuppgifter

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER
Kommunikationsavdelningen i Stockholm arbetar dels med att stötta de nationella teamen i Norden och Baltikum, dels med att driva kommunikation och marknadsföring på den svenska marknaden.
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med dina medarbetare.

EXCELLENS, NYTÄNKANDE OCH INTEGRITET
Till den här tjänsten söker vi dig som är bra på att skriva engagerande och inspirerande texter till framförallt pressmeddelanden, intranät, sociala medier och webb. Det handlar både om att, med stöd från kommunikationschefen, hjälpa organisationen identifiera nyhetsvärdigt innehåll samt att omvandla detta till begripliga och säljande texter. Texterna ska framförallt vara på svenska men i vissa fall kan engelska vara ett krav.
Du kommer också vara med och utveckla Newsecs övergripande kommunikation tillsammans med kollegor i Sverige och på de andra marknaderna.

Vi tror att du som söker:
•Har grundläggande förståelse för, och kunskap om, ekonomi, finans och marknadsföring
•Är en mycket god skribent med förmåga att göra komplexa frågor till intressanta och begripliga texter, samt att anpassa tonaliteten efter sammanhang
•Är väl bevandrad i sociala medier och har god förståelse för vad som driver trafik och skapar engagemang
•Talar och skriver flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska. Kunskaper i finska och/eller norska är meriterande
•Tar egna initiativ, är självständig, lyhörd och service minded

Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, journalistik, copy writing, reklam, marknadsföring, och/eller kommunikation är ett krav.

Arbetslivserfarenhet är meriterande men tidigare heltidstjänst är inte ett krav.

Övrig information

Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och cover letter senast den 31 januari 2017. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta kommunikationschef Ann Sonne, 08-454 40 99, ann.sonne@newsec.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Newsec har funnits i 20 år och är idag norra Europas ledande bolag inom fastighetsförvaltning och rådgivning. Vi har cirka 1 000 medarbetare på 32 kontor i Norden och Baltikum. Sedan 2010 har Newsec rankats på ”Great Place to Works” lista över Sveriges bästa arbetsplatser. Dina arbetsuppgifter PASSION FÖR KOLLEGOR...