Vi söker en PR-ansvarig till vår Marknadsavdelning ”Är du redo för en ny utmaning och vill vara med och utveckla vårt varumärke? Är du driven, full av idéer och brinner för PR & Marknadsföring? Då har du hittat rätt! Bli en del av Marknadsavdelningen på Netto och var med om en spännande vardag där ingen dag är den andra lik. Med vilja och kunskap kan vi komma långt och med din energi och erfarenhet kan vi tillsammans skapa succé. Jag ser fram emot dina idéer och initiativ, och ännu en lysande medlem till vår Nettofamilj!” – Maria Polias, Marknadschef

Vilka är vi? Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 150 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic.
Vi erbjuder dig Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i ett av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!
Arbetsuppgifter Tjänsten som PR-ansvarig är en ny tjänst på Netto där du får vara med och forma och bygga rollen själv efter de behov som finns inom företaget. Du kommer vara en del av vår Marknadsavdelning och rapportera till Marknadschefen. Som PR-ansvarig kommer du samordna och ansvara för Nettos pressarbete och bygga medierelationer i relevanta kanaler. Skapande av PR-strategier och proaktivt arbete för medialt genomslag är också en stor del av rollen samt att, för att kunna genomföra detta, skapa och upprätthålla ett stort kontaktnät inom media. Du kommer också att bistå organisationen internt i olika projekt samt att arbeta med diverse kommunikationsfrågor. Du kommer även att arbeta med digital marknadsföring, främst i sociala medier. Du kommer planera, producera och publicera texter och material till våra digitala och sociala medier tillsammans med vår marknadskoordinator.
Din profil

  • Du har relevant högskoleutbildning inom kommunikation och PR och/eller flerårig motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du har ett väletablerat kontaktnät med journalister och nyckelpersoner inom media och kommunikation.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med sociala medier och ligger själv i framkant gällande nya trender och vad som händer på marknaden.
  • Du är en vass skribent som kan förmedla information på ett tilltalande sätt och anpassa den efter olika kanaler/målgrupper.
  • Du är kommunikativ, kreativ, innovativ samt har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
  • Du är engagerad, resultatinriktad och målinriktad.
  • Du talar och skriver flytande på svenska och engelska.

Meriterande:

  • Du har en bakgrund inom journalistik.

Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning, vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-01-22.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Polias, Marknadschef, på mejl: maria.polias@netto.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationFalkenberg
Vi söker en PR-ansvarig till vår Marknadsavdelning ”Är du redo för en ny utmaning och vill vara med och utveckla vårt varumärke? Är du driven, full av idéer och brinner för PR & Marknadsföring? Då har du hittat rätt! Bli en del av Marknadsavdelningen på Netto och var med...