Vill du vara både programledare, redaktör, sändningsproducent och webbredaktör? Och helst alltihop på en gång? Då är det här jobbet för dig.

Som nattredaktör tar du över från TV4Nyheternas kvällsredaktör och driver redaktionens publiceringar under natten. Du håller i omvärldsbevakningen, fattar publiceringsbesluten och startar direktsändningar i TV4Nyheternas livefönster – med dig själv som programledare. Och vid riktigt stora nyhetshändelser är det du som drar i Stora Larmklockan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är bara 28 tim/v tack vare fördelaktig arbetstidsförkortning. Även gynnsam OB-ersättning tillkommer.

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2018/04/tv4.png?fit=225%2C225https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2018/04/tv4.png?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vill du vara både programledare, redaktör, sändningsproducent och webbredaktör? Och helst alltihop på en gång? Då är det här jobbet för dig. Som nattredaktör tar du över från TV4Nyheternas kvällsredaktör och driver redaktionens publiceringar under natten. Du håller i omvärldsbevakningen, fattar publiceringsbesluten och startar direktsändningar i TV4Nyheternas livefönster - med...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group