Har du erfarenhet av att jobba med sociala medier, journalistik och marknadsföring? Då kan N365 vara perfekt för dig. 2020 vann vi kategorin Årets Contentbyrå i tävlingen Årets Byrå och nu vill vi förstärka vår redaktion med en ny vass redaktör.  

Vi är en contentbyrå specialiserade på performance native advertising – vi producerar innehåll som engagerar och distribuerar via annonsering i relevanta kanaler där Facebook är den plattform vi använder allra mest.  

Som redaktör hos oss har du mycket ansvar över dina kampanjer.  Du sköter annonsering, artikelproduktion, optimering, analys och har mycket kontakt med kunderna som du också rapporterar till.  

Av erfarenhet vet vi att personer som tidigare jobbat som journalister snabbt kommer in i vårt arbetssätt. Är man dessutom nyfiken och analytisk kring målgrupper, innehåll och distribution, så är rollen som redaktör hos oss högst intressant.

Efter några månader av upplärning kommer du kunna sköta dina egna kampanjer, hänga med på kundmöten och vara ett ansikte utåt för N365. 

 Förutom att utvecklas inom mätbar och effektorienterad marknadsföring, så kommer du bli en del av ett fantastiskt team. Vi är ett tight gäng på cirka 50 medarbetare varav ett 20-tal jobbar med vår kommersiella produkt. Här finns en anda av att hjälpa varandra, samarbeta och ha kul samtidigt! Det är många gånger högt tempo och tighta deadlines, så det krävs att du är hyfsat stresstålig.  

Vi söker dig som är positiv och driven, som går igång på resultat och vill ge kunderna den bästa servicen. Du är produktiv utan att tumma på kvaliteten och har förmågan att prioritera i tider när det är mycket att stå i.

Det är meriterande om du sedan innan har erfarenhet av Google ads och/eller SEO.

Vi är också intresserade av personer som förutom svenska, även skriver flytande amerikansk engelska.

Vi sitter i Stockholm på ett centralt beläget kontor som vi delar med våra kollegor på Newsner och våra systerföretag Appelberg och Mediaplanet

Ansök så snart som möjligt – vi tar löpande in kandidater på intervju. 

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2021/01/Logga_N365.jpg?fit=500%2C229https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2021/01/Logga_N365.jpg?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Har du erfarenhet av att jobba med sociala medier, journalistik och marknadsföring? Då kan N365 vara perfekt för dig. 2020 vann vi kategorin Årets Contentbyrå i tävlingen Årets Byrå och nu vill vi förstärka vår redaktion med en ny vass redaktör.  Vi är en contentbyrå specialiserade på performance native advertising – vi producerar innehåll som engagerar...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group