Multijournalist
Ta med dig grävspaden – och kom till oss på Sundsvalls Tidning! Vi satsar hårt på grävande journalistik och behöver förstärka med ännu en nyhetsstjärna till vår redan starka agendagrupp i Sundsvall. Här får du jobba i ett kompetent och utvecklande gäng som både jobbar självständigt och tillsammans med större agendasättande nyheter.
Vi jobbar för hela Västernorrland och du som söker det här jobbet har tidigare erfarenhet av grävande journalistik, är nyfiken, envis, orädd och driven. Även om din spetskompetens ligger i att ta fram egna nyheter har du också en förståelse för hur man bäst paketerar dem – så att så många som möjligt ska ta del av ditt avslöjande. Du behärskar även stillbildsfotografering och rörligt bild.
Eftersom en stor del av jobbet utgår från dina egna idéer ser vi det som meriterande om du redan har ett kontaktnät i Västernorrland.
Körkort är ett krav.
Skicka in din ansökan, där du berättar om det bästa grävjobb du gjort, till oss så fort som möjligt.

Liveredaktörer
Älskar du att vara i händelsernas centrum och berätta om nyheterna – samtidigt som de händer? Vill du alltid vinna nyhetsmatchen? Då passar jobbet som liveredaktör vid vår nyhetsdesk perfekt för dig!
Desken i Sundsvall garanterar en jämn leverans av nyheter till samtliga kanaler i Västernorrland, de två sajterna ST.nu och Allehanda.se, tidningstitlarna Sundsvalls Tidning, Tidningen Ångermanland och Örnsköldsviks Allehanda.
Ämnena varierar från dag till dag, timme för timme, minut för minut. Så fort du avslutat en artikel kastar du dig över nästa. Du är stresstålig, har lätt för att sätta dig in i ett skeende och snabbt fatta vad som är grejen. Främst jobbar du med inkommande larm och pressmeddelanden samt polis- och krimbevakning. Du har stenkoll på sociala medier och på nyhetsflödet runt dig.
Varje dag är sex liveredaktörer i tjänst. Arbetstiderna på tjänsterna är skiftlagda, kvällar och helger.
Körkort är ett krav vid alla våra anställningar, så också i denna. Liksom att du behärskar både rubriker, text, stillbild och rörlig bild.

Tjänsterna tillsätts i samarbete med MittMedias bemanningsbolag MittMedia Kompetens AB.
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och minst två referenser. Vi vill ha den så snart som möjligt och gärna före 31 augusti.

Frågor om uppdragen:
Roland Engström, administrativ redaktionschef Sundsvalls Tidning, Tidningen Ångermanland, Örnsköldsviks Allehanda, roland.engstrom@mittmedia.se, tel: 060-19 71 77
Alexandra Johansson, nyhetschef agenda, Sundsvalls Tidning, Tidningen Ångermanland, Örnsköldsviks Allehanda, alexandra.johansson@mittmedia.se, tel: 060-19 71 66
Frågor om tjänsterna:
Marie Göthlund, chef för Mittmedia Kompetens AB, marie.gothlund@mittmedia.se, tel: 010-709 80 08
Fackliga kontaktpersoner:
Sara Bjermert, SJF-sektionen i Sundsvall, sara.bjermert@mittmedia.se, 070-513 58 68
Karin Johansson, sektionen för MittMedia Kompetens AB, karin.johansson@mittmedia.se, tel 063-16 17 28.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSundsvall
Multijournalist Ta med dig grävspaden – och kom till oss på Sundsvalls Tidning! Vi satsar hårt på grävande journalistik och behöver förstärka med ännu en nyhetsstjärna till vår redan starka agendagrupp i Sundsvall. Här får du jobba i ett kompetent och utvecklande gäng som både jobbar självständigt och tillsammans med...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp