I rollen kommer du tillhöra ett team som ansvar för kommunikation och marknadsföring av MTG:s olika produkter.  Som projekt Manager kommer du att jobba i flera av MTGs kanaler, såväl radio, tv till streaming. Dina uppgifter kommer bland annat innefatta planering och hantering av kommunikationen för diverse projekt. Som Project Manager kommer du jobba med flera av MTG’s kanaler; både TV och streaming.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi?

Vi söker nu en teamplayer som har erfarenhet av marknadsföring. Du har tidigare i karriären jobbat med att leda, planera och vara en huvudperson i olika typer av projekt. Du har erfarenhet av TV/streaming branschen med kunskap av On Air/Off Air produktion och promotion. Du ska även vara en driven och målmedveten person som tar egna initiativ och gillar att utveckla sig själv och lära sig nya saker. Du har öga för detaljer och kan arbeta både strategiskt och operativt.

För rätt person innebär denna attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom MTG. Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig! Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Andreas Karlsson (rekryterare) andreas.karlsson@mtg.com.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
I rollen kommer du tillhöra ett team som ansvar för kommunikation och marknadsföring av MTG:s olika produkter.  Som projekt Manager kommer du att jobba i flera av MTGs kanaler, såväl radio, tv till streaming. Dina uppgifter kommer bland annat innefatta planering och hantering av kommunikationen för diverse projekt. Som...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group