Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.

Om tjänsten

I rollen som marknadsassistent kommer du att vara med och projektleda och stötta avdelningen. Du kommer bland annat att vara delaktig i att:

  • Assistera och stötta avdelningen i olika marknadsprojekt och marknadsaktiviteter.
  • Producera olika original och olika typer av marknadskommunikation både för print och digitalt.
  • Ta fram och säkerställa briefer, tidplaner, korrektur, offertförfrågningar och kvalitet på detaljnivå av olika grafiska enheter som produceras av avdelningen och dess samarbetspartners.
  • Kontaktperson gentemot repro, tryckerier, reklambyråer och andra samarbetspartners samt är uppdragsgivare.
  • Ger support, service och information både internt och till våra butiker gällande marknadsfrågor och den grafiska profilen.

Om dig

För att lyckas i denna roll har du utbildning inom media- och kommunikation, information och/eller marknadsföring. Har du erfarenhet av liknande roller inom marknad och är van vid att jobba i projektform är det meriterande. Även erfarenhet inom butik ses som meriterande.

Vi ser att du som söker har vana av korrekturläsning samt har goda kunskaper i grafiska program och inom olika kommunikationskanaler. Som person är du strukturerad, driven, ansvarsfull och har en känsla för färg och form. Vidare har du lätt för att kommunicera både i tal och skrift.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat på ca ett år.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringTibro
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group