Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats. Vi är ett modernt detaljhandelsföretag som med vårt starka kunderbjudande slagit branschen nio år i rad.

Som digital kommunikatör ingår du i det digitala teamet på Mios marknadsavdelning. Din främsta mission blir att vara med och utveckla vår digitala kommunikation och bygga Mios varumärke i digitala kanaler.

Vi söker dig som har ett stort intresse för online marketing, du är nyfiken på teknik och nyutveckling, och har en naturlig fallenhet för analytiskt arbete. Är du driven, idérik, lyhörd och ödmjuk kommer du trivas väldigt bra hos oss. För att lyckas i rollen är du en formstark kreatör med erfarenhet av motion graphics samt en skicklig skribent med utmärkt förmåga att skapa målgruppsanpassat material i olika kanaler. Rollen utmanar på så sätt både din kreativitet i grafisk design och motion graphics såväl som dina kunskaper inom copy writing. Du har erfarenhet från byrå och/eller en större marknadsavdelning, eftergymnasial utbildning inom media/kommunikation och mycket goda kunskaper i svenska. Du kommer att arbeta med att utveckla vår befintliga kommunikation där en inspirerande och redaktionell framtoning är av yttersta vikt.

Som person trivs du i miljöer där du får ge uttryck för ditt konceptuella tänk, kreativa ådra och känsla för ansvar. Du är noggrann och duktig på att se detaljer samt gillar att följa trender inom det digitala området. Vi tror att du är såväl verbal som bra på att formulera och skapa intresseväckande samt säljande material. Det är en fördel om du brinner lika starkt för möbler och inredning som resten av oss. Är du dessutom engagerad och ödmjuk så kommer du att bli en uppskattad kollega.

Vi erbjuder dig en inspirerande och positiv arbetsplats där vi alltid har högt i tak, korta beslutsvägar och en härlig stämning. På Mio är vi övertygande om att bäst resultat uppnås när människor arbetar tillsammans. Vi jobbar alla gemensamt mot samma mål och stöttar och hjälper varandra i alla lägen.

Just nu är det semestertider hos oss och vi kan för tillfälligt vara svåra att nå via telefon. Vid frågor kring tjänsten, maila till Linda Rönquist, linda.ronquist@mio.se.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationTibro
Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group