Som Online Markering Specialist är du spindeln i nätet för marknadsavdelningens aktiviteter.

Du sätter upp kampanjer och laddar upp material i olika marknadsföringssystem, du övervakar sociala kanaler och gör analys och optimering av pågående aktiviteter.

Memira erbjuder synkorrigerande kirurgi som ger våra kunder frihet utan glasögon eller linser. Att göra en ögonoperation är ett stort beslut som kräver att kunden får rätt information och kunskap genom våra kommunikationskanaler inför sitt beslut. Merparten av vårt kundinflöde genereras online.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap eller annan relevant utbildning. Vi tror att du har max 3 års erfarenhet efter din examen och sociala medier är en självklar del av din vardag. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler och sociala medier. Du måste tala och skriva flytande på svenska och ha en god stilistisk förmåga.
För att passa in på Memira är du social, relationsskapande och ödmjuk. Du jobbar hårt för att nå goda resultat och bidrar till en glad och lättsam stämning på arbetsplatsen.

Våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och därför vill vi också ge dem det bästa. Som medarbetare på Memira får du förmåner som bland annat:

  • Jobba i ett team med mycket hög kompetens inom onlinemarknadsföring
  • Kompetens inom refraktiv kirurgi
  • En företagskultur med stark gemenskap
  • 6 veckor semester per år
  • Flexibla arbetstider
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånsportal
  • Sjukvårdsförsäkring, trygghets- och livförsäkring

Utöver detta ger vi dig möjligheten att arbeta på ett företag som är världsledande inom linsbyten (RLE) med enastående kliniska resultat.

Memira är Skandinaviens ledande aktör inom synkorrigerande ögonbehandlingar. Idag har vi ca 40 kliniker och ca 220 anställda i Sverige, Norge och Danmark. Vår mission är att erbjuda människor frihet utan glasögon och linser och en viktig del i vår affärsidé är att tillhandahålla den högsta kliniska kvaliteten med hög servicenivå och god tillgänglighet.

Ansök här.

MedieJobbE-commerceUppsala
Som Online Markering Specialist är du spindeln i nätet för marknadsavdelningens aktiviteter. Du sätter upp kampanjer och laddar upp material i olika marknadsföringssystem, du övervakar sociala kanaler och gör analys och optimering av pågående aktiviteter. Memira erbjuder synkorrigerande kirurgi som ger våra kunder frihet utan glasögon eller linser. Att göra en...