Arbetsbeskrivning
Vi har nu en ledig tjänst som Medieansvarig för House Magazine. Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för magasinets försäljning och dess kommersiella utveckling. Utöver att ta ett stort ansvar för produkten kommer du handha ett antal viktiga kundkonton och agera team-leader för andra säljare i teamet. Du ser till helheten och sätter magasinets bästa i första rummet. Ditt ledarskap präglas av att du är en god förebild för andra i gruppen. Du går i bräschen som ett gott föredöme, med hårt arbete, ödmjukhet och prestigelöshet. Du är helt enkelt villig att göra jobbet och leverera goda försäljningssiffror, individuellt och för gruppen som helhet.

Utmaningar i rollen utöver det dagliga arbetet är att sätta en tydligare struktur och ordning, utveckla produkterna (framförallt digitalt) och kommunicera med redaktionen. Till ditt förfogande har du understödjande interna system (CRM, ekonomi, ärendehantering mm.) för styrning, uppföljning och utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill ta nästa steg i din säljkarriär och få ett större ansvar och mer utvecklande arbetsuppgifter. Du behöver ha minst 3 års erfarenhet som kundansvarig i mediebranschen och har en relevanta eftergymnasial utbildning. Du behöver nödvändigtvis inte varit ledare tidigare, men du önskar utveckla denna egenskap och ådra hos dig.

Du kommer till en miljö som präglas av framgång, glädje och utveckling. Du är en ordningsam, noggrann, ödmjuk och prestigelös person. I övrigt är du en resultat- och målinriktad individ med stor egen drivkraft.

Ytterligare information
Du erbjuds att arbeta i en organisation där vi alla arbetar med höga målsättningar och en vilja att lyfta sig själv och produkten till nya nivåer. Vi har ett lönesystem som belönar goda prestationer, med bra fast lön, samt prestationsdel (inget lönetak). Vi sitter i ljusa och representativa lokaler vid Karlaplan.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Tillsättning sker snarast eller efter överenskommelse med sökande.
Ansök här.

MedieJobbStrategiStockholm
Arbetsbeskrivning Vi har nu en ledig tjänst som Medieansvarig för House Magazine. Vi söker dig som vill ta ett helhetsansvar för magasinets försäljning och dess kommersiella utveckling. Utöver att ta ett stort ansvar för produkten kommer du handha ett antal viktiga kundkonton och agera team-leader för andra säljare i...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp