Vi söker nu en energisk, modig och entusiastisk marknadsstjärna som är orädd och mer än gärna kavlar upp ärmarna och kör. Du kommer att ansvara för hotellets marknadsföring och kommunikation. Vi ser att du är resultatorienterad, med stark vilja att lyckas som älskar högt tempo och att sträcka sig långt för att nå i mål. Som Marknadskoordinator krävs det att du känner dig trygg i att arbeta som projektledare där du är den som säkrar genomförande av marknadsevent, mässor och annan PR. Att du är proaktiv och en säker kommunikatör är ett krav.

Kunskap inom Adobe InDesign, Adobe Photoshop, Officepaketet samt Facebook Ads Manager är ett krav. Det är meriterande att ha kunskap i något web-system (gärna EPI-server) samt något filmredigeringssystem.

Marknadskoordinator rapporterar direkt till Director of Sales and Marketing

I tjänsten ingår följande:

  • Att ansvara för att Quality Hotel Friends marknads- och kommunikationsplan utvecklas, upprätthålls och följs med fokus att öka varumärkeskännedomen för Quality Hotel Friends. Att säkerställa att aktiviteterna genomförs och följs upp. Du är en kreativ motor i avseende marknadsföring, kommunikation och aktiviteter för hotellet.

Digitalt innehåll/erbjudanden/paket

  • Att ansvara för att all form av marknadsföring sker enligt Quality Hotel’s policy och varumärkesstandard. Att i detta ansvara för att innehåll på egen web samt samarbetssidor/tredjepartskanaler är uppdaterat och korrekt. Att vara kreativ i skapandet av säljdrivande kampanjer, paket och erbjudanden.

Sociala Medier

  • Att ansvara för att all form av kommunikation i sociala medier sker enligt Quality Hotel’s policy och varumärkesstandard. Verka för strategi, planering, postering och uppföljning av hotellets sociala medier som Facebook, Instagram, TripAdvisor m.m. Att vara kreativ i skapandet av säljdrivande, engagerande inlägg och vara koordinator för aktiviteter.

Visuell profil

  • Att ansvara för att Quality Hotel’s grafiska profil och varumärkesstandard är implementerad på hotellets alla avdelningar, detta inkluderar säljmaterial, broschyrer, menyer, posters, digitala skärmar, web m.m. Att ansvara för att all kommunikation håller Quality Hotel’s ”tone of voice”.

Fotografering/Video

  • Ansvarar för och upprätthålla en bildbank för hotellets alla avdelningar som håller standard för Quality Hotel’s. Att skapa storyboards för fotografering samt filminspelning.

PR/Extern kommunikation

  • Att i dialog med hotelldirektören vara presskontakt för Quality Hotel Friends och att ansvara för att koordinera pressmeddelanden. Att skriva, distribuera och rapportera hotellets aktiviteter till lokal press. Projektleda och genomföra marknadsbyggande- och säljdrivande aktiviteter och events.

Om oss

Mitt i Arenastaden i Solna, intill Friends Arena och Mall of Scandinavia, hittar du Quality Hotel Friends. Hotellet står inför en stor expansion då vi kommer att byggas ut med ca 250 rum och blir därmed Stockholms största hotell!

Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, turisten, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Vågar du anta utmaningen och bli en av oss som dagligen arbetar för att vara “Eventhotellet för de stora ögonblicken”?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringSolna
Vi söker nu en energisk, modig och entusiastisk marknadsstjärna som är orädd och mer än gärna kavlar upp ärmarna och kör. Du kommer att ansvara för hotellets marknadsföring och kommunikation. Vi ser att du är resultatorienterad, med stark vilja att lyckas som älskar högt tempo och att sträcka sig...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group