Till Offertas marknadsavdelning söker vi en engagerad marknadskoordinator med ett brinnande intresse för digital marknadsföring.

Om tjänsten Under de första 12 månaderna ligger fokus på att genomföra kampanjer, men över en längre tid kommer rollen att omfatta ett bredare område. Du kommer att få arbeta med varierande och ibland snabbt skiftande arbetsuppgifter. Genom detta utmanas du ständigt och i takt med utvecklingen kommer du också att få mer ansvar i din roll. På dagarna kommer du tex. att:

 • Tillsammans med säljavdelningen genomföra kampanjer mot intressanta samarbetspartners som passar på Offertas marknadsplats (skriva och utforma epost, sms, direkteklam, mm).
 • Anpassa landningssidorna på Offertas hemsida så att de passar just den målgrupp som ni har aktuell kampanj för.
 • Vara med i analysen av kampanjernas utfall och hur man kan arbeta proaktivt med kommande kampanjer.
 • Vara delaktig i och hjälpa till med olika större projekt inom ramarna för marknad- och säljavdelning (reklamproduktion, PR, sökordsannonsering, sociala medier, content management och mycket annat)
 • Koordinera och boka mediaköp enligt marknadsplanen samt ansvara för avstämning och registrering av fakturor för bokningarna.

Din bakgrund

 • Du har en relevant akademisk utbildning inom t.ex. marknadsföring, kommunikation, digitala medier eller projektledning.
 • Du har en bra känsla för text och bild samt goda kunskaper inom marknadsföring.
 • Meriterande om du även har arbetat med text och bild för digital marknadsföring och har erfarenhet av epostmarknadsföring samt enklare HTML- och JavaScript-kunskaper.

Personliga egenskaper Som person är du självgående och handlingskraftig och ser till att skaffa dig den kunskap och de resurser du behöver för att lösa även alla de uppgifter du tidigare inte stött på. Du gillar att bygga relationer och samarbeta med andra personer. Du har en god organisatorisk förmåga och klarar av att vara koordinerande såväl som avlastande för olika projekt på marknadsavdelningen.

Vi erbjuder

 • Stor variation på arbetsuppgifter med många spännande möjligheter och projekt
 • Korta ledtider mellan idé och handling utan onödig byråkrati
 • En kultur där vi är nyfikna på hur vi kan använda nya kanaler för vår marknadskommunikation
 • Nyrenoverade lokaler mitt i Stockholm

Vill du bli en del av vårt härliga team och bidra till den fortsatta framgångssagan? Skicka in din ansökan via knappen nedan. Vi samarbetar med Academic Work och alla ansökningar sker därför vi dem. Urval sker löpande.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing2.jpg?fit=1024%2C682https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing2.jpg?resize=150%2C150MedieJobbMarknadsföringStockholm
Till Offertas marknadsavdelning söker vi en engagerad marknadskoordinator med ett brinnande intresse för digital marknadsföring. Om tjänsten Under de första 12 månaderna ligger fokus på att genomföra kampanjer, men över en längre tid kommer rollen att omfatta ett bredare område. Du kommer att få arbeta med varierande och ibland snabbt...