Som marknadskoordinator har du ett omväxlande arbete med stor variation; allt från att ta fram presentationer och annonsmaterial till att presentera/visa lokaler och organisera marknadsaktiviteter. Du stöttar marknadschefen med planering, mötesbokningar och administration. Du är även ett stöd i utveckling av företagets relationer med potentiella kunder genom att aktivt arbeta med bolagets CRM-system och ha kontinuerlig kontakt med kunder under pågående dialog. Du är affärsutvecklarnas förlängda arm och del av ett team men dina kontaktytor sträcker sig genom hela företaget. Du har eget ansvar i ditt arbete och är kreativ, både operativt och administrativt.

Kvalifikationer

Du har minst gymnasiekompetens, gärna inom marknad, kommunikation, PR. Högskoleutbildning inom motsvarande område eller någon form av mäklarutbildning är meriterande. Du har också flerårig praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är bekväm i Office-, Adobe- och Windowsmiljön.

Du är flexibel och har lätt för att tänka nytt samtidigt som du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du är duktig på att uttrycka dig, gillar högt tempo och ser affärsnyttan av sociala medier. Du är bra på kommunikation, PR och strategisk projektledning. Du är strukturerad och lösningsorienterad och van att arbeta med många uppgifter samtidigt. Din förmåga att samarbeta är nyckeln till vår framgång.

Vi jobbar utifrån givna ramar men inom dessa förväntas du ta initiativ och vara kreativ, möjligheterna att utvecklas är stora. B-körkort är ett krav.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra processer och arbetssätt och det är viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Om Higab

Higab är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. Vi erbjuder lokaler för små och medelstora verksamheter i både offentlig och privat sektor. I vårt uppdrag ingår att vårda och utveckla Göteborgs kultur-historiskt värdefulla byggnader och att aktivt medverka i stadens utveckling. Bolaget omsätter 735 mnkr, har ca 90 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². För mer information besök higab.se
MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Som marknadskoordinator har du ett omväxlande arbete med stor variation; allt från att ta fram presentationer och annonsmaterial till att presentera/visa lokaler och organisera marknadsaktiviteter. Du stöttar marknadschefen med planering, mötesbokningar och administration. Du är även ett stöd i utveckling av företagets relationer med potentiella kunder genom att aktivt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group