Fläkt Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore, tunnelbanor och liknande miljöer. Fläkt Woods AB, med cirka 700 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 16 platser runt om i Sverige. Vi erbjuder utmaningar inom flera yrkeskategorier i en internationell miljö för ingenjörer inom projektledning, utveckling och produktion, supportfunktioner till logistik och marknad. Hos oss finns även tjänster inom sälj, finans, HR, IT och många fler intressanta områden.

Fläkt Woods blir FläktGroup och vi söker nu dig som vill vara spindeln i nätet i vårt team som marknadskoordinator och ingå i ett kundorienterat gäng som är spritt över landet. Tjänsten kommer att vara placerad på vårt kontor på Mölndalsvägen i Göteborg alternativt något av våra kontor i Stockholm. Vi har ett starkt expansivt och globalt varumärke inom ventilationsteknik och våra produkter ligger i teknikens framkant.

Arbetsuppgifter
Som marknadskoordinator för säljenhet Sverige ansvarar du för att genom effektiv marknadsföring och kommunikation främja affärsutveckling, lansering av nya produkter och ökad försäljning. Vår uppgift är att stärka FläktGroup som varumärke och vara ett stöd för säljenhet Sverige i marknads- och kommunikationsfrågor.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
planering och genomförande av kommunikationsstrategier och kundaktiviteter.
framtagning och koordinering av marknadsmaterial och dokumentation kring FläktGroups erbjudande
arbeta med tryckt och digital media genom bl.a. nyhetsbrev, sociala medier och intern kommunikation.
som webmaster ansvara för vår svenska hemsida
vara en länk mellan den svenska och den globala marknadsorganisationen
Bakgrund
Vi söker dig som har minst 5-års erfarenhet av en liknande tjänst, gärna med fokus på tekniska tjänster eller produkter. Du behöver ha dokumenterad kunskap inom InDesign, Photoshop och gärna Illustrator. Du har erfarenhet från CMS-verktyg såsom Episerver och WordPress. Kunskap från PIM-system ser vi som en fördel. För att vara framgångsrik i rollen som marknadskoordinator hos oss är det är viktigt att du är kreativ, har känsla för färg, form och språk. Du är noggrann och tar stort ansvar för ditt arbete då vi hela tiden strävar efter högsta kvalité, både internt och externt. Du är van vid att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi vill att du arbetar medvetet för att optimera samarbetet mellan avdelningar inom organisationen samt att du med lätthet anpassar dig till ändrade omständigheter.

Välkommen med din ansökan till ett företag med framåtanda och där vi tycker att det är roligt att gå till jobbet!

Information
För mer information angående tjänsten, kontakta vår marknadschef Erik Andersson 0708-88 15 60. Vi arbetar med löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringJönköping
Fläkt Group är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem med fokus på inomhuskomfort och brandsäkerhet. Vi är cirka 3600 anställda med närvaro och försäljning i 65 länder. Med över 100 år inom industrin så är vi stolta över att utveckla innovativa och energieffektiva produkter och systemlösningar för exempelvis...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group