Marknadskoordinator till Kids-portföljen

 

Vill du arbeta med starka varumärken och vara med och utveckla våra barntidningar?

Story House Egmont (tidigare Egmont Publishing) är Sveriges största utgivare av barntidningar. Vi söker nu en marknadskoordinator till några av våra starka barntidningar. Du kommer framför allt att arbeta med vår Lego-portfölj men även med andra titlar inom barnsegmentet. Du brinner för att planera, koordinera och se resultat!

Du kommer som nordisk projektledare planera och koordinera alla utgåvor i vår Legoportfölj. Du kommer vara ansvarig för planering och kontakt med licensgivare. I arbetet kommer du att arbeta med ett nätverk av frilansare och säkerställa kvalitet och att ni håller deadlines för tryck. Du kommer att arbeta nära våra kollegor i de nordiska länderna men även nära kollegorna inom redaktion, marknad och produktion. Utöver Lego-portföljen ingår det även att projektleda och koordinera en del uppgifter inom marknadsorganisationen. Du kommer delvis att ha ett budgetansvar. En del förhandling med externa leverantörer och frilansare ingår i arbetet.

Koordinera och ta fram tidningar för den moderna familjen
Hos oss är marknad och redaktion en och samma avdelning. Vi arbetar tätt både inom gruppen och globalt inom Egmontkoncernen. Det är viktigt att du är en teamspelare som tar ansvar.

Den största delen i arbetet är att vara kontakten i huset för vårt externa nätverk. Det innebär att det är viktigt att vara en god kommunikatör, noggrann och tydlig. Du behöver ta deadlines på allvar och vara lösningsorienterad. Du bör också ha förståelse för alla led i produktionen och ha en viss nivå av flexibilitet och anpassningsförmåga. Vi ser att du är driven, engagerad och villig att växa med oss.

Ett viktigt uppdrag som vi har på kids-avdelningen är att ta fram aktuella, intressanta och underhållande tidningar och produkter för barn. För att kunna göra detta är det viktigt att du har förståelse för marknad och hur barnfamiljers köpbeteende ser ut. Du ska ha ett genuint intresse för vårt sortiment och hela tiden vilja utmana dig själv till att jobba smartare och vara med och utveckla vår portfölj.

Vi söker dig som är strukturerad och vill utvecklas
Du har en akademisk utbildning inom marknad, kommunikation, ekonomi eller liknande.
Du har erfarenhet av någon typ av koordinerande roll, till exempel inom kommunikation, marknad eller redaktion.
Du är strukturerad, men har ändå förmåga att anpassa dig efter situationen.
Du är bra på att kommunicera både internt och med externa samarbetspartners.
Du är resultatorienterad med ett intresse för marknad och ekonomi.
Du har förståelse för de nordiska språken samt talar och skriver engelska obehindrat.
Sist men inte minst har du ett brinnande intresse för underhållning till barn och känner att du vill vara med och leverera historier och innehåll som barn älskar.

Bli en del av vårt team!
Du kommer att ingå i Story House Egmonts kids-avdelningen. Du rapporterar till vår Marknadschef Sofie Svensson. Tjänsten är ett vikariat på ca 10 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Placering är på vårt kontor i Västra Hamnen, Malmö (dock ej nu under Covid-19 när vi arbetar hemifrån – men oroa dig inte, vi kommer nog att se till att du får en bra start oavsett!). Vi vill gärna att du börjar den 1 juni, men detta kan diskuteras.

Vill du ha ytterligare information avseende tjänsten, vänligen kontakta Marknadschef Sofie Svensson 0708-639407. Sista ansökningsdag är 2021-04-19. Urvalet sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Besök gärna storyhouseegmont.se för mer information.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringMalmö
Marknadskoordinator till Kids-portföljen   Vill du arbeta med starka varumärken och vara med och utveckla våra barntidningar? Story House Egmont (tidigare Egmont Publishing) är Sveriges största utgivare av barntidningar. Vi söker nu en marknadskoordinator till några av våra starka barntidningar. Du kommer framför allt att arbeta med vår Lego-portfölj men även med...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group