Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan – från skog till färdigt hus – med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen – i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

ARBETSUPPGIFTER

Till Derome Mark & Bostads marknadsavdelning söker vi nu en driven marknadskoordinator. Som marknadskoordinator hos oss kommer din främsta arbetsuppgift vara att på ett affärsmässigt sätt planera, driva och koordinera marknadsföringsarbetet för våra bostadsprojekt i enlighet med Derome Mark & Bostads strategier och mål. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med vår grafiska designer Patricia och ni kommer fokusera på våra bostadsprojekt i regionerna Skåne och Mälardalen.

På Derome Mark & Bostad bygger vi allt från småhus till flerbostadshus

– i mindre bostadsområden till hela stadsdelar. Våra bostadsprojekt finns främst utmed västkusten, i Skåne och Mälardalen. Du vet hur man på bästa sätt väcker intresse och skapar engagemang via digital marknadsföring/kommunikation och har praktiska kunskaper att omsätta idéer i kampanjer. Du förstår hur olika kanaler samverkar och har förmågan att samordna detta på ett bra sätt. Din förmåga att koordinera och driva många parallella frågor samtidigt är en självklarhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: – Planera och koordinera marknadsföringsarbete i bostadsprojekt utifrån satta strategier och ramverk. (Försäljningsmaterial, information på hemsida, skyltning, marknadsaktiviteter, event, nyhetsbrev till intressenter/kunder, uppföljning av kampanjer osv)
– I samråd med marknadsansvarig sätta mediaplan för projekt. Bokning, planering, korrekturhantering och uppföljning av kampanjer.
– I samråd med marknadsansvarig säkerställa marknadsbudget för aktuella projekt.
– Driva produktion av säljmaterial inför säljstarter och under projektets försäljningsperiod samt planera och genomföra event och informationsmöten för intressenter och kunder.
– Säkerställa så att kunden får rätt information via alla våra kanaler (webbsidor, mailutskick, annonsering och säljmaterial)
– Löpande kontakt med våra externa mäklare. Förse dem med säljmaterial, och i samråd planera och genomföra säljstarter och visningsevent.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i befattningen som marknadskoordinator tror vi att följande stämmer in på dig:

– Eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation.
– Erfarenhet av produktion av marknadsföringsmaterial i tryckt och digitala media.
– Du har god känsla för färg & form och du hanterar det skrivna ordet med stor skicklighet.
– Erfarenhet av hur man engagerar en målgrupp och skapar spridning i sociala medier
– Mycket goda kunskaper i Office-paketet
– Yrkeserfarenhet från inhousebyrå och/eller reklam/webbyrå är meriterande
– Kunskaper i Adobe CC-suite (främst Indesign, Photoshop, Illustrator och Animate) är meriterande.

Som person är du kreativ, idérik och prestigelös. Du är ordningsam, glad och utåtriktad samt tycker om att arbeta i team. Vi tror att du har ett par års erfarenhet från reklambranschen eller från liknande arbete inhouse.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION

Tjänsten som Marknadskoordinator på Derome Mark & Bostad är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Varberg. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av marknadsansvarig Lisa Nord Svahn, 0340-66 64 62 eller divisionschef Anders Jonsåker, 0340-66 64 77.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 25 mars eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationVarberg
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group