Är du en nyfiken och driven person med stor kunskap inom marknadsföring och kommunikation via digitala- och sociala medier? Då kanske du är rätt person för oss på BRIO.

Om BRIO
BRIO ingår sedan 2015 i Ravensburger group. Ravensburger är en internationell företagsgrupp med en lång tradition och gedigna värderingar. Missionen är att skapa ”Lekfull utveckling”. Företaget står för skoj, utbildning och gemenskap. Ravensburger är ett av de ledande varumärkena för pussel, spel och aktivitetsprodukter i Europa.
BRIO har skapat kvalitetsleksaker ända sedan slutet av 1800-talet. Att fortsätta skapa leksaker som ger barnen roliga och minnesvärda stunder är den stora drivkraften. Kanske har du själv fina barndomsminnen kopplade till våra leksaker? Vi vill att dagens barn ska få möjlighet att känna för BRIO på samma sätt som flera generationer före dem har gjort.
BRIOs huvudkontor är beläget i Malmö ovanför stadens centralstation. I bolagets portfölj ingår varumärkena Ravensburger, BRIO, Thinkfun samt Alga.
Mer om tjänsten
Rollen som Marknadskoordinator är nyinrättad där du kommer ingå i det nordiska teamet och genomföra marknadsaktiviteter i traditionella-, digitala- och sociala medier för alla våra varumärken (Ravensburger, BRIO, Thinkfun och Alga). Det är också du som kommer ansvara för att ta vår Nordiska PR-, influencer- och blogger community till nästa nivå.
Du kommer att vara en viktig pusselbit i att utveckla och underhålla vår närvaro på sociala medier tillsammans med det interna marknadsteamet, men även i samarbete med externa parter. Denna roll är väldigt bred och innefattar allt från att fungera som ett stöd för att framgångsrikt implementera marknadsstrategin, koordinera PR utskick och supportera produktlanseringar, till att anpassa globalt kommunikationsmaterial för vår lokala marknad samt underhålla våra egna och även vissa kunders webbplatser med aktuellt material.
Som Marknadskoordinator ansvarar du för tillhandahållande av print samt digitalt annonsmaterial för våra olika varumärken. Detta innebär att du, själv eller i samarbete med mediebyråer, arbetar med enklare copywriting, anpassning av innehåll samt framtagande av banners. Du kommer även i nära samarbete med vår säljorganisation ta fram införsäljningsmaterial samt säkerställa att säljarna alltid har tillgång till relevant marknadsmaterial.
Vi vill även att du har ett intresse av att följa trender på marknaden, analysera våra konkurrenter samt genomföra marknadsundersökningar.
Din profil

Vi söker dig som har relevant högskole-/universitetsutbildning samt 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommunikation, marknadsföring och/eller digitala kanaler. Du har goda kunskaper i Office-paketet samt erfarenhet av digitala och sociala mediers marknadsföringsverktyg, exempelvis Facebook Business Manager samt kunskaper i Adobe Creative Suite-paketet eller liknande. Du är en duktig skribent och talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Har du kunskap i annat nordiskt språk är det ett plus. Du har en god känsla för språk och grafisk form.
Som person är du positiv och är en lagspelare, har entreprenörsanda, ett kreativt sinne och god planerings- och koordinationsförmåga. Du är ansvarstagande och tycker om att driva ditt arbete framåt. Då du kommer att ha många kontaktytor är det viktigt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du effektiv och duktig på att prioritera ditt arbete.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringMalmö
Är du en nyfiken och driven person med stor kunskap inom marknadsföring och kommunikation via digitala- och sociala medier? Då kanske du är rätt person för oss på BRIO. Om BRIO BRIO ingår sedan 2015 i Ravensburger group. Ravensburger är en internationell företagsgrupp med en lång tradition och gedigna värderingar. Missionen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group