Vill du vara med och hjälpa personer över hela världen som har en hörselnedsättning att höra bättre?

I den här tjänsten kommer du vara del av ett mångfacetterat marknadsteam som strävar efter att sprida kunskap om våra produkter och att göra dem tillgängliga på ett enkelt sätt för våra slutanvändare.

Tjänsten

I den här tjänsten kommer du arbeta operativt med att formulera och skapa innehåll till våra webbaserade kundkanaler samt vara vår röst på sociala medier. I detta ingår allt ifrån att skapa helt nya texter till att validera översättningar samt svara på kommentarer gällande befintligt samt nytt produktutbud.

Du kommer också att få möjlighet att arbeta taktiskt med att identifiera de mest effektiva vägarna att nå fram till grupper som inte redan känner till vad våra produkter kan bidra med. Du kommer utforma informationen så att den blir tillgänglig och specifik.

Tjänsten ingår i ett team med olika specialister på marknadsavdelningen som verkar i nära samarbete med såväl utvecklingsavdelningen, sälj samt marknadsfunktioner i andra länder. Du kommer i tjänsten att rapportera till marknadschefen.

Vem är du?

För att trivas och vara framgångsrik i den här tjänsten vill vi att du drivs av att, tillsammans med dina kollegor hitta rätt uttrycksformer för att nå fram till nya grupper i behov av våra produkter, så att fler kan få möjlighet att ha bättre möjlighet till delaktighet i sina vardagliga liv.

Vi söker dig som är strukturerad och resultatorienterad med en stark förmåga att hitta lösningar som enkelt motiverar olika grupper att bli intresserade av våra lösningar. Du behöver vara noggrann, kommunikativ och holistisk med en god känsla för vad som är mest effektivt i olika webbaserade kanaler.

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har god redaktionell- och kommunikativ förmåga med goda språkkunskaper i svenska och engelska, en universitetsutbildning inom kommunikation/marknadsföring eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av att skapa informativa marknasföringstexter. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att vara framgångsrik med att skapa digitalt material för olika typer av målgrupper.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringHalmstad
Vill du vara med och hjälpa personer över hela världen som har en hörselnedsättning att höra bättre? I den här tjänsten kommer du vara del av ett mångfacetterat marknadsteam som strävar efter att sprida kunskap om våra produkter och att göra dem tillgängliga på ett enkelt sätt för våra slutanvändare. Tjänsten I...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group