Vill du arbeta i en internationell miljö där vi siktar på en fortsatt tillväxt? Har du lätt att se helheten och förstår att det är VI som gör skillnad? Vill du med din erfarenhet vara med på vår resa att nå en tillverkning av 5 miljoner knivar? Då är det här tjänsten för dig!

Vår vision är att vara Moras mest eftertraktade arbetsgivare. Kombinationen av tradition och framåtanda är en viktig del av företaget, då vi lägger stort fokus på att personalen ska trivas och utvecklas. Nya produkter, effektiviseringar, förbättringar och ny teknik är självklara inslag i verksamheten.

 

Arbetsuppgifter

Som Marknadskommunikatör hos oss kommer du att arbeta med att stärka våra varumärken Morakniv och Frost, såväl internt som externt. Du jobbar i ett team som idag består av fyra medarbetare och deltar i och arbetar med övergripande marknadsplanering och marknadsaktiviteter.

Du skapar och underhåller relationer med press, media och influencers, organiserar pressevent och produktlanseringar, skriver pressreleaser och jobbar gentemot våra ambassadörer. Det är din uppgift att bla göra kund- och målgruppsanalyser för att skapa content till de olika kanalerna.

I rollen ingår även att ansvara för våra sociala medier, såväl strategiskt som operativt. Du känner dig bekväm med att formulera olika typer av texter och kan växla mellan de olika kanalernas tonalitet, med alltifrån PR-utskick till våra digitala kanaler, copytexter och produktbeskrivningar. Du kan göra original och är van att jobba i Adobeprogram som InDesign, Photoshop och Illustrator. Du är kreativ och gillar att spåna idéer för material/inlägg som du sedan själv är med och genomför.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning från högskola/universitet inom medie- och kommunikation, eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du har några års relevant arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kommunikation där du har erfarenhet av att arbeta med Adobe -paletten.

Du är nyfiken och intresserad av olika kommunikationskanaler, kan och förstår kraften i sociala medier samt vet vad som krävs för att lyckas.

Som person är du självgående, strukturerat, har ett stort driv och engagemang samt lätt att förstå helheten. Du är kundinriktad, positiv och kommunikativ. Ditt arbete kännetecknas av hög kvalitet och du tycker om när det händer saker. Svenska och engelska behärskar du obehindrat i såväl tal som skrift. Meriterande är språk som tyska och franska.

 

Anställningen

Anställningen är på heltid, tillsvidare och tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Placeringsorten är Mora.

Vad kan MoraKniv erbjuda?

Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka dessa tillsammans med ett glatt och trevligt gäng!

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationMora
Vill du arbeta i en internationell miljö där vi siktar på en fortsatt tillväxt? Har du lätt att se helheten och förstår att det är VI som gör skillnad? Vill du med din erfarenhet vara med på vår resa att nå en tillverkning av 5 miljoner knivar? Då är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group