Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av lojalitet, engagemang, omtanke och samarbete? Då är vi rätt arbetsplats för dig. Leo´s Lekland söker nu en vikarierande Marknadskommunikatör till vårt kontor på centrala Södermalm i Stockholm där ca 6-8 personer arbetar.

Arbetsuppgifter

Som Marknadskommunikatör kommer du att ansvara för företagets marknadsplaner, kampanjer, nyöppningar, PR-planer och de digitala kanalerna. Du ser till att sociala media och webb är aktuella, angelägna och lockande. I rollen ingår idé- och skrivarbete, planering och genomförande av kampanjer och marknadsaktiviteter, även att skriva pressreleaser. Det är din uppgift att säkerställa att tidplaner hålls och att marknadskommunikation håller hög kvalitet. Du sköter kontakten med reklambyrå och andra leverantörer. Du kommer ingå i ett team på 5 personer och jobba nära landscheferna i respektive land och rapporterar till marknadschefen.

Du har minst eftergymnasial utbildning inom kommunikation- och marknadsföring.

Vi ser gärna att du har minst 3 – 5 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du behöver behärska engelska i tal och skrift eftersom du kommer ha kontakt med våra dotterbolag utomlands. Vi vill att du har arbetat i WordPress eller liknande.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och engagerad i ditt arbete. Du är också flexibel, kommunikativ och har hög social kompetens.

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat på ca 1 år med placering på centrala Södermalm i Stockholm. Beräknat tillträde i augusti 2020. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av lojalitet, engagemang, omtanke och samarbete? Då är vi rätt arbetsplats för dig. Leo´s Lekland söker nu en vikarierande Marknadskommunikatör till vårt kontor på centrala Södermalm i Stockholm där ca 6-8 personer arbetar. Arbetsuppgifter Som Marknadskommunikatör kommer du att ansvara för företagets marknadsplaner,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group