Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Vi är idag 150 anställda som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och vi växer kraftigt. Bolaget ingår i Schibsted Media Group med systerbolag som Blocket, Aftonbladet, Lendo, Prisjakt och SvD.
Vi söker nu en marknadschef som kommer bli en viktig del i bolagets fortsatta tillväxt. Du kommer ha ett totalansvar för bolagets marknadsföring i samtliga kanaler. Allt från SEM och SEO till långsiktigt byggande av bolagets varumärke. Du leder marknadsteamet som utöver marknadschefen i dagsläget består av en SEM-expert och en projektledare. Vi ser att du har både en kreativ förmåga att kommunicera samt en analytisk ådra.
Du är en del i ledningsgruppen och rapporterar till bolagets VD.
Vi söker dig som: 
  • har erfarenhet av marknadsföring av internettjänster gärna som marknadschef/marknadsansvarig
  • har en analytisk ådra och är vän med statistik och data i datadriven optimering
  • vet vad som krävs för att kortsiktigt driva affär samt långsiktigt bygga ett attraktivt varumärke
Som person är du en riktig doer! Detta är en operativ roll och du är den som tillsammans med ditt team och med andra delar av företaget kreerar, planerar, beställer och genomför marknadskampanjer. För detta krävs att du är prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du älskar att förhandla och drivs av att se resultat för ditt bolag. Du har ett kreativt tänkande och kommer gärna med nya infallsvinklar och idéer. Du har en positiv anda och bidrar med energi till ditt team och övriga bolaget.
Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!
Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing.jpg?fit=1024%2C682https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing.jpg?resize=150%2C150MedieJobbMarknadsföringStockholm
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi och hjälper varje år flera hundra tusen svenskar till ett bättre val i deras privatekonomi. Vi är idag 150 anställda som sitter i fina lokaler i centrala Stockholm och vi växer kraftigt. Bolaget ingår i Schibsted Media Group med systerbolag som Blocket,...