Vill du jobba i ett fantastiskt team på en snabbt växande mäklarkedja?
Notar söker nu en grafiker/marknadsassistent till sitt huvudkontor beläget i hjärtat av Östermalm.
Det låter klyschigt men på Notar är vi verkligen en enda stor familj, vi jobbar för varandras sak och drivs av varandras framgångar. På huvudkontoret är tempot högt med massvis med energi och även här är ledordet att vi hjälper varandra. Som företag har vi vuxit snabbt de senaste åren, något som vi inte är sena med att fira med pompa och ståt.

Vi söker dig som är en driven grafiker/marknadsassistent som kommer jobba främst med printproduktion men även banners och bilder till sociala medier och direktmarknadsföring åt våra mäklare. Du är organiserad och Creative Suite är som en förlängning av dig själv. Du förstår vikten av att ge god service till våra mäklare och är prestigelös i dina arbetsuppgifter.
Är du den vi söker?
Skicka in en ansökan till oss. Intervjuer kommer att ske löpande.
Tjänsten är en heltidstjänst. Lön enligt överenskommelse.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Vill du jobba i ett fantastiskt team på en snabbt växande mäklarkedja? Notar söker nu en grafiker/marknadsassistent till sitt huvudkontor beläget i hjärtat av Östermalm. Det låter klyschigt men på Notar är vi verkligen en enda stor familj, vi jobbar för varandras sak och drivs av varandras framgångar. På huvudkontoret är...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp