Har du ett intresse för marknadsföring och media? Tycker du om att uttrycka dig i bild och text? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker en marknadsassistent till Mat.se i Göteborg! Mat.se startade 2012 i Göteborg och ägs sedan 2017 av Axfood. Detta är ett konsult uppdrag på 6 månader med start omgående. Ansök om tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i fina lokaler med är cirka 30 medarbetare på huvudkontoret i Pripps gamla lokaler i Göteborg. Du kommer arbeta med ett glatt och drivet team. Tjänsten är på heltid med start omgående och du kommer att arbeta kontorstider. Dina arbetsuppgifter kommer att vara;

Producera text och material till våra kundutskick – email, insite, sms och push.
Skapa content och hantera våra sociala medier.
Stötta marknadsavdelningent ex vid kampanjer, projekt, pressreleaser etc.
Skapa banners och annonser.
Framtagandet av kampanjmaterial och säljmaterial.

Vem är du?

Som Marknadsassistent ska du vara självgående och tycka om att ta egna initiativ och ha eget ansvar. Du är en riktig ”doer” och räds inte att testa nya tillvägagångssätt. Vidare är du noggrann med att hålla deadlines och att leverera på topp. Du trivs i ett högt tempo och har inga problem med att behöva omprioritera dina uppgifter när behov finns. Du är lyhörd, samarbetsvillig och kreativ. I övrigt ser vi att du har:

Goda kunskaper i Photoshop och InDesign.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Erfarenhet av grafisk produktion.
Erfarenhet av digital marknadsföring.

Självklart ser vi det som ett plus om du har:

Erfarenhet av e-handel.
Intresse av mat.
Erfarenhet av content i sociala medier.
Erfarenhet av rörlig bild produktion för sociala kanaler.

Om verksamheten

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare av Eurocash, Urban Deli och Apohem. Vår vision är att bli ledande inom bra och hållbar mat.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Har du ett intresse för marknadsföring och media? Tycker du om att uttrycka dig i bild och text? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för dig! Vi söker en marknadsassistent till Mat.se i Göteborg! Mat.se startade 2012 i Göteborg och ägs sedan 2017 av Axfood. Detta är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group