Är du i början av din karriär inom marknad och brinner för natur, miljö och resa? Du erbjuds här en möjlighet att med text och bild marknadsföra PolarQuests resor, som alla bygger på unika möten med vilda djur och sagolik natur på några av jordens mest spektakulära platser. Är PolarQuest din nya arbetsgivare? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande.

INFORMATION OM UPPDRAGET

För att förstärka sitt team rekryterar nu PolarQuest en marknadsassistent. PolarQuest har sitt kontor i centrala Göteborg där nio kollegor idag arbetar. I din roll som marknadsassistent kommer du ha Emma, marknadsansvarig, som närmsta kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och PolarQuests önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer anställas direkt hos PolarQuest.

ARBETSUPPGIFTER

Som marknadsassistent kommer du ha en bred roll och arbeta med både text och bild som verktyg för PolarQuests externa kommunikation och marknadsföring. Initialt kommer dina arbetsuppgifter vara kopplade till företagets hemsida samt broschyrproduktion, nyhetsbrev, event och sociala medier. I din roll kommer du både korrekturläsa samt skriva egna texter på både svenska som engelska då företagets verksamhet är internationell till sin natur. Vid event och mässor förekommer även resor inom Sverige.

Det är ett mindre företag där det krävs flexibilitet och en utpräglad doer-mentalitet för att lyckas i rollen. I gengäld erbjuds du en engagerad miljö och möjligheten att verkligen komma nära affären och dina kunder. Det är även en prestigelös kultur på kontoret vilket innebär att alla hjälps åt med de uppgifter som för stunden bör tas om hand om. Något som uppskattas av de anställda och som samtliga ansvarar för är att svara i telefon och sälja resor till PolarQuests kunder.

När du ringer till vårt kontor får du tala med personal som har varit på Svalbard. Dessa entusiastiska personer med praktisk erfarenhet från Arktis kan svara på alla frågor om resan.
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär inom marknad där du nu får en unik chans att komma in i en internationellt präglad framtidsbransch.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring alternativt annan likvärdig inriktning
* Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat då PolarQuest har en internationell verksamhet där kommunikation sker på båda dessa språk

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en liknande roll och har kunskaper i Photoshop. Har du på din fritid eller arbete författat texter alternativt hanterat bilder är detta meriterande. Vi ser även fördelar i att du har erfarenhet och intresse för branschen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekryteringen och ser att du som person utvecklas och stimuleras av att arbeta i en miljö där du samverkar med och lär dig av dina medarbetare. Vidare är du en engagerad, stresstålig och självgående person som trivs med att arbeta serviceinriktat, där du alltid sätter företagets kunder i första rummet. Du har en skriftlig kommunikativ förmåga samt instämmer även med att nöjda kunder, etik och miljöhänsyn är viktiga beståndsdelar i en högkvalitativ produkt.

Då du i rollen som marknadsassistent kommer arbeta med skrift som verktyg ser vi gärna att du bifogar ett personligt brev riktat till tjänsten.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringGöteborg
Är du i början av din karriär inom marknad och brinner för natur, miljö och resa? Du erbjuds här en möjlighet att med text och bild marknadsföra PolarQuests resor, som alla bygger på unika möten med vilda djur och sagolik natur på några av jordens mest spektakulära platser. Är...