M Bilar Group är en av Nordens ledande leverantörer av bilar i premiumsegmentet. Vi erbjuder dig en plats i en ambitiös och säljdriven organisationskultur och en möjlighet att få arbeta med två fantastiskt starka och häftiga varumärken. 27 år sedan starten med tillväxt varje år har vi nu fyra fullserviceanläggningar för BMW och MINI. Läs gärna mer på www.mbilar.bmw.se.

Arbetets innehåll

Vi söker dig som uppskattar ett varierat jobb som har en spännvidd från det strategiska till det rent operativa.

Du kommer att arbeta med övergripande frågor som varumärke, kommunikation och kundresan. I det arbetet ingår analys av till exempel målgrupp och att ta fram strategiska planer för vår marknadsföring. Som marknadsansvarig är det du som gör medieplanering och inköp av både media och reklamproduktion. I dina uppgifter ingår också att göra planeringen för våra sociala medier, för event och olika kundaktiviteter samt att hantera vår hemsida. Det är du som utvärderar marknadsföringsinsatser och uppdaterar planer när det behövs.

Ditt arbete sker i nära samarbete med försäljningschefer och eftermarknadschefer i bolaget och du rapporterar till vd. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Västerås.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av en liknande roll och är van att jobba med bredden i uppdraget. Du har tidigare haft budgetansvar för medieinköp och har stor vana av att arbeta med digitala kanaler och hemsidor. Det är viktigt att du är duktig på att uttrycka dig i både tal och i skrift på svenska.

Om du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller reklam är det meriterande. Liksom kunskaper i HTML/CSS, Photoshop, Indesign och Illustrator.

Som person behöver du vara prestigelös och van att hugga i där det behövs samtidigt som du är strukturerad och uppskattar planering. Du är en god kommunikatör, van att driva ditt eget arbete och mån om att nå resultat. Då arbetet är både strategiskt och operativt behöver du ha förmåga att växla mellan helhetsperspektiv och detaljfokus.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringVästerås
M Bilar Group är en av Nordens ledande leverantörer av bilar i premiumsegmentet. Vi erbjuder dig en plats i en ambitiös och säljdriven organisationskultur och en möjlighet att få arbeta med två fantastiskt starka och häftiga varumärken. 27 år sedan starten med tillväxt varje år har vi nu fyra...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group