Är du drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer? Brinner för att bevaka trender i branschen och ta fram underlag för att företag ska nå sina övergripande mål? Här har du möjlighet hos ett av Nordens största bolag inom satellit och tv distribution!
Är du Canal Digitals nästa stjärna som marknadsanalytiker?

Om rollen

I din roll som Marknadsanalytiker kommer du att analysera kundpreferenser och kundens beteenden inom Canal Digitals samtliga tjänster. Du kommer samla in data om både konsumenter och konkurrenter. Du kommer göra analys av olika företags marknadserbjudanden, identifiera marknadstrender och försäljning. Genom det även ansvara för statistiska uppgifter om marknadsföringskampanjer, trender och priser inom hela Norden. Presentera kvalitativa data i form av statistik på ett kommunikativt sätt. Du tillhör ett team som primärt utgår från Oslo och du kommer jobba väldigt nära ett härligt gäng på Marknadsavdelningen i Sverige. Du rapporterar till Director Nordic Marketing som utgår från Stockholm. Genom detta kommer du ibland att resa inom Norden och främst till Oslo, men du utgår från Canal Digitals kontor som ligger i TV4-huset på Gärdet.

Dina kvalifikationer och personliga egenskaper

– Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet som marknadsanalytiker.
– Tolka och analysera stora mängder data, både genom moderna och traditionella metoder.
– Förstår affärsmål och designundersökningar, formulera rapporter och genom den informationen göra rekommendationer.
– Har starka kommunikations- och presentationskunskaper.
– Högskoleexamen inom statistik, marknadsföring eller ekonomi.
– Kunskap inom Adobe samt Qlickview är meriterande.

Vi ser att du som person är social, driven och strukturerad. Du är lösningsorienterad och självständig. Du har ett genuint kvalitetstänk, är kreativ och har ett starkt analytiskt och kritiskt tänkande. Vi ser att du har ett öga för detaljer och gärna ett starkt intresse för TV och Sociala media.

Canal Digital erbjuder

Du kommer jobba med ett tight team i Stockholm som tillsammans består av 60 engagerade kollegor, samtidigt kommer du jobba nära ett gäng grymma kollegor även i Oslo. Du erbjuds förmåner såsom 30 dagars semester + 5 extra dagar, TV-abonnemang och generös pensionsavsättning. Din arbetstid per vecka är 38,3 h och det finns stor möjlighet till flexibilitet både gällande timmar samt geografisk plats.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationStockholm
Är du drivande, analytisk och bra på att utveckla egna idéer? Brinner för att bevaka trender i branschen och ta fram underlag för att företag ska nå sina övergripande mål? Här har du möjlighet hos ett av Nordens största bolag inom satellit och tv distribution! Är du Canal Digitals nästa stjärna...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp