Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är Individen i centrum, Utveckling i samverkan, Ömsesidig respekt och Kunskapens egenvärde. Medborgarskolan Region Mitt är en av åtta regioner. Förutom traditionell folkbildning bedriver vi också uppdragsutbildningar. Regionen omfattar Jämtland- Härjedalen, Västernorrland, Dalarna och Gävleborg.

Vi söker nu en marknads- och kommunikationsansvarig till regionen. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att arbeta med och utveckla vår externa kommunikation, samordna och planera regionens marknadsföringsaktiviteter och använda de verktyg och kanaler som finns för kommunikation och marknadsföring. Du ska ansvara för det regionala innehållet på Medborgarskolans webbplats, samt uppdatera innehåll i vårt verksamhetssystem.

Som regional marknads- och kommunikationsansvarig har du budgetansvar och vi förväntar oss att du har ett ekonomiskt tänkande. Du rapporterar till regionchefen och kommer att ingå i ett nationellt nätverk med kollegor från övriga regioner.

Vi tror att du har en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring och kommunikation. Du bör ha erfarenhet av digitala dokumenthanteringssystem, webbsystem så som Wagtail, designmjukvaror inom Creative Cloud, produktion av rörlig bild samt att du generellt bör ha ett bra öga för grafisk design. Du är en god skribent med förmåga att uttrycka dig säljande. Erfarenhet av annonsering samt arbete med sociala medier och produktion av nyhetsbrev via e-post är meriterande. Arbetet innebär många kontakter både inom Medborgarskolan och med leverantörer. Du ska kunna ta egna initiativ, arbeta självständigt och ha god förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (provanställning).
  • Tjänsten är stationerad vid regionkontoret i Gävle.
  • Tillträde snarast/enligt överenskommelse.
  • Välkommen med din ansökan inklusive löneanspråk via e-post senast 2019-08-09.
  • Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kallar till intervjuer löpande.
  • Ansökan skickas till: carina.fridell@medborgarskolan.se
  • Ange ”Marknads- och kommunikationsansvarig” som ämne.

För övriga upplysningar, kontakta Carina Fridell, regionchef, på telefon: 070-681 16 68.

Ansök här.

MedieJobbAdministrationGävle
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dig som söker kunskap, utveckling och upplevelser. Vår verksamhet inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Våra kärnvärden är Individen i centrum, Utveckling i samverkan, Ömsesidig respekt och Kunskapens egenvärde. Medborgarskolan Region Mitt är en av åtta regioner. Förutom traditionell folkbildning bedriver vi också uppdragsutbildningar. Regionen omfattar Jämtland- Härjedalen,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group