– Vi söker dig som älskar att använda din kreativitet, och vill vara med i ett team där ditt bidrag gör skillnad. – Är det du?

Ditt nya jobb

Du kommer att ansvara för att Hasselfors Gardens digitala närvaro och marknadsmaterial utvecklas för att vara relevant för konsumenter och kunder. Du kommer att finnas i hjärtat av varumärket och kunna kommunicera på ”Hasselfors Gardens språk”, i både text och bild. Dina insatser tar Hasselfors Garden från ”att vara en trevlig och pålitlig jordtillverkare” till att vara ”ett inspirerande kunskapsforum som får både mig och mina plantor att växa”. – a trusted partner in growth!

I rollen som Marketing Specialist kommer du att få en spännande tjänst och vara en del av ett dynamiskt team som strävar efter att förbättra Hasselfors Gardens lönsamhet, marknadsposition och relationen till kunder och konsumenter.
Du kommer att ansvara för att Hasselfors Garden har en tydlig digital kommunikation med sina konsumenter, med tonvikt på att dela kunskap och att skapa dialog med sina användare. Därför är det viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig i skrift. I din roll kommer du att ha stenkoll på Varumärkesmanualen, så att du fritt kan styra arbetet med produktkataloger och andra trycksaker. Du kommer att bidra till att stärka Hasselfors Gardens varumärkesposition hos Millennials med stöd av digitala kanaler, och kan agera agilt efter att ha tagit hjälp av Google analytics.

Ditt huvudansvar kommer vara att ta fram visuellt marknadsmaterial, att sköta Hasselfors Gardens sociala medier och web, samt att stödja försäljningsavdelningen med marknadsmaterial. Du kommer även att projektleda filminspelningar, PR-aktiviteter och event, samt ansvara för att göra pressreleaser.
Arbetet innebär mycket intern kommunikation med kollegor på Hasselfors Garden och Kekkilä Garden. Därför är det bra att kunna kommunicera på engelska. Ditt ansvar är att ihop med Brand & Communication och Kekkilä Garden ansvara för och driva digital kommunikation i sociala medier och hemsida för Hasselfors Gardens räkning.

Dina samarbetspartners internt kommer att vara Marknadschef, Produktchef, Senior Garden Specialist, Försäljningschefer samt Digital Marketing Manager.

Tjänsten inkluderar ibland resor, är heltid och placering är på kontoret i Örebro.
Du rapporterar till Marknadschef.

Vem är du?

Vi tror att egenskaper som att vara analytisk, att vara självständig och driven, att vara kreativ och älska kommunikation i bild och i skrift, samt gilla projektledning är mycket viktiga att ha för att trivas som Marketing Specialist. Om du dessutom är duktig på trädgård, är det ingen nackdel. Du kanske idag arbetar på en byrå eller marknadsavdelning och är redo för en ny utmaning.

Du är handlingskraftig och prestigelös, arbetar självständigt och är samtidig en lagspelare som är intresserad av Hasselfors Gardens affär, eftersom du vet att det kommer att hjälpa dig att utveckla ditt arbete. Du är mål- och resultatinriktad och arbetar strukturerat. Du ser deadlines som sporrande och tycker om att ta beslut baserade på fakta mer än magkänsla.

Kunskapsförväntningar för att kunna trivas som Marketing Specialist:
– Utbildning i digital marknadsföring, marknad och kommunikation
– Gärna utbildning från RMI Berghs eller motsvarande
– Erfarenhet av att ha tagit hjälp av analysverktyg, t ex Google analytics
– Gärna projektledarerfarenhet
– Design- och copyutbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet
– Kunskap och erfarenhet av bildbearbetning med programmet InDesign
– Talar flytande svenska och engelska. Finska är meriterande
– Gärna tre års erfarenhet av liknande arbete
– Passion för trädgård ser vi som meriterande
Är det du?

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringÖrebro
- Vi söker dig som älskar att använda din kreativitet, och vill vara med i ett team där ditt bidrag gör skillnad. - Är det du? Ditt nya jobb Du kommer att ansvara för att Hasselfors Gardens digitala närvaro och marknadsmaterial utvecklas för att vara relevant för konsumenter och kunder. Du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group