How about working with challenging tasks in a respectful and friendly working environment, developing world leading solutions, and being part of a global yet tight-knit network of 13,000 colleagues in 50 countries?
This is Metso.

Requirements 

Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet inom B2B marknadsföring och vana av att självständigt driva och jobba i projekt. Vi ser att du har erfarenhet av CRM system och Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, SharePoint) och Adobe Creative Suite.

Då rollen är global förväntas det goda kunskaper både skriftligt och muntligt på engelska och svenska.

För att ha framgång i rollen som Marketing Specialist tror vi att du är kommunikativ och trivs i en intern samt extern serviceroll. Du besitter en god strukturförmåga samtidigt som du är flexibel. Därtill är du självgående och tar initiativ till att driva ditt arbete framåt med en lösningsorienterad, innovativ och kreativ inställning. Då du kommer att ha mycket kontakter, har du en anpassningsbar, serviceinriktad och förtroendeingivande attityd.

Tjänsten är lokaliserad i Sala.

Job Description 

Vi söker dig som vill ha en omväxlande global tjänst inom marknadsföring. Du har stor initiativförmåga och drivkraft samt vilja att utvecklas i ditt arbete. Samtidigt är du en god administratör som ser till att få saker och ting gjorda. Du äger också förmågan att skapa goda relationer och kan på ett prestigelöst sätt hjälpa dina kollegor när det behövs.

Som Marketing Specialist inom Metso tillhör du affärsområde Flow control. Du ansvarar för att utveckla, planera, genomföra och följa upp marknadsaktiviteter inom ditt område. I din roll stödjer du tillväxten och utvecklingen av produktsegmentet pump globalt. Metso har påbörjat en utvecklingsfas med att gå från traditionell marknadsföring till digital marknadsföring.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara att jobba med nya processer, metoder och redskap som utvecklats för Metsos marknasföring, framtagning, produktion, publicering och distribution av trycksaker och digitala nyhetsbrev, marknadsföring i sociala medier, stötta säljarna i deras säljarbete, löpande uppdatering av produktinformation och guidelines.

Du ingår i ett litet team globalt på 6 personer som sitter i USA och i Finland.

We Offer 

Metso kan erbjuda dig en spännande karriär i en internationell miljö med ett globalt nätverk. Vi fokuserar på din personliga utveckling och förbereder dig i din nuvarande och framtida karriärväg.

Apply here.

MedieJobbMarknadsföringSala
How about working with challenging tasks in a respectful and friendly working environment, developing world leading solutions, and being part of a global yet tight-knit network of 13,000 colleagues in 50 countries? This is Metso. Requirements  Vi söker dig som har mångårig arbetslivserfarenhet inom B2B marknadsföring och vana av att självständigt driva...