Nu söker vi en marknadsansvarig till Scandic i Sverige med fokus på att stärka vårt varumärke och utveckla vår marknadsföring. Du ansvarar för att exekvera vår gemensamma marknadsplan och genomför både strategiska och taktiska kampanjer utifrån vår kommunikationsstrategi. Du kommer ingå i vårt ”Marketing and Brand” team tillsammans med avdelningar för CRM, Sponsring, PR och Category management och rapporterar till marknadschefen för Sverige.

Du jobbar tillsammans med vårt content team som tar ut kommunikationen i alla våra kanaler, både offline och online. Du har också ett nära samarbete med vår koncernavdelning när det gäller större nordiska kampanjer samt med den svenska säljorganisationen och alla våra hotell.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Projektleda och genomföra marknadsaktiviteter i enlighet med marknadsplanen. Löpande skapa aktiviteter för att stötta lokala och centrala behov.
  • Identifiera mediamixen per aktivitet tillsammans med vår mediabyrå för bästa möjliga ROI.
  • Stötta vår säljorganisation med material och aktiviteter beroende på befintliga behov.
  • Arbeta med löpande kommunikation för våra hotellrestauranger.
  • Genomföra större aktiviteter eller event för att stötta hotellen lokalt.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringStockholm
Nu söker vi en marknadsansvarig till Scandic i Sverige med fokus på att stärka vårt varumärke och utveckla vår marknadsföring. Du ansvarar för att exekvera vår gemensamma marknadsplan och genomför både strategiska och taktiska kampanjer utifrån vår kommunikationsstrategi. Du kommer ingå i vårt ”Marketing and Brand” team tillsammans med...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group