GILLAR DU DESIGN OCH INREDNING OCH VILL LÄRA DIG MER OM PR OCH KOMMUNIKATION?

Aloud är ett entreprenörsdrivet teknikföretag inom high-end residential segmentet. Vi går just nu in i en expansionsfas och vi söker en praktikant inom events, social media och content marketing som ska jobba tillsammans med marknadsföringsteamet. Vill du vara med och bygga Alouds varumärke och digitala kanaler, är du social, kreativ, och en ”doer” då kan detta vara en perfekt praktikplats för dig! Du kan välja att kombinera arbetsrollen med studier på deltid eller praktisera heltid.

Rollen som praktikant är operativ och hands –on. Du kommer tillsammans med övriga teamet att utveckla Alouds digitala kanaler, social media, storytelling och content marketing, samt att arbeta med planering och genomförande av events i vårt fina showroom på Östermalm. Som praktikant hos oss får du arbeta med några av de främsta varumärkena inom design och inredning. Du får inblick i PR-branschen och du blir en del i vårt kreativa och prestigelösa team.

Du kommer att stötta marknadschefen i arbetet med kanal och innehållsstrategi. Tillsammans med marknadschefen tar fram contentplan och planerar, skriver och publicerar innehåll i sociala medier och på våra webbsajter och pressreleaser. Du kommer också att stödja marknadsavdelningen med utskick, gästlistor, inbjudningar till event och genomförande av event, framförallt med våra samarbetspartners (arkitekter, inredare, designers).

Aloud arbetar med flera premiummärken och samarbetspartners inom inredning och design och därför roligt om du har ett passionerat intresse för inredning och design och teknik. Vi söker dig som har en positiv inställning och är social, utåtriktad och prestigelös. Du bör ha god förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Kvalifikationer:

  • Pågående eftergymnasial utbildning inom Medie- och Kommunikationsvetenskap, journalistik eller inom digital marknadsföring från Hyper Island, Berghs eller liknande
  • Kunskaper inom socialmedia, content-management, storytelling och copy
  • Gärna kunskaper i sökoptimering och analysverktyg som Google Analytics men inget krav
  • Gärna erfarenhet från webbpublicering/CMS-verktyg men inget krav
  • Kan göra enklare bildhantering i Photoshop och skapa film för digitala kanaler
  • Microsoft excel
  • Kunskaper i engelska
  • Intresse för fotografi och styling är ett plus

Praktikplatsen är oavlönad och kan kombineras med studier.

Vi tar emot ansökningar genom att mejla personligt brev och CV
MedieJobbPraktikjobbStockholm
GILLAR DU DESIGN OCH INREDNING OCH VILL LÄRA DIG MER OM PR OCH KOMMUNIKATION? Aloud är ett entreprenörsdrivet teknikföretag inom high-end residential segmentet. Vi går just nu in i en expansionsfas och vi söker en praktikant inom events, social media och content marketing som ska jobba tillsammans med marknadsföringsteamet. Vill...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group