Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Du kommer ansvara för projekt- och produktionsledning av marknadsrelaterade aktiviteter och kampanjer och förväntas bygga kommunikation som stärker Stadiums varumärke och försäljning. Du kommer planera, genomföra och följa upp marknadsprojekt och hålla i kontakten med interna och externa samarbetsparters inom dessa projekt. Här innefattas även att sätta upp ramarna för och lägga grunden till det kreativa arbetet tillsammans med Creative Director och Marketing Director. I tjänsten ingår att vara insatt i projekt- och produktionsbudget. Du rapporterar till Stadiums Byråchef och i funktion även till Marketing Director.

Din profil
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskolenivå eller liknande. Du har flera års erfarenhet av projektledning inom marknad och/eller grafisk produktion. Som person är du strukturerad och kan driva en mix av uppdrag med korta deadlines såväl som projekt på längre sikt. Du tycker om ett högt tempo och att ha många bollar i luften, är flexibel och trivs i en snabbrörlig och föränderlig miljö. Du gillar att vara spindeln i nätet och är en lagspelare som är duktig på att engagera och coacha gruppens medlemmar.

Du har mycket goda kunskaper om och intresse för kundresan generellt och den digitala kundresan i synnerhet. Goda kunskaper inom det digitala medielandskapet och digital och mobil produktion är meriterande. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Givetvis står du bakom Stadiums mission om ett aktivt liv.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing2.jpg?fit=1024%2C682https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/02/marknadsforing2.jpg?resize=150%2C150MedieJobbMarknadsföringNorrköping
Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp