Tog du examen inom ekonomi/marknad tidigare i år och vill få in en fot i din framtida bransch? Är du ambitiös, organiserad och villig att utvecklas tror vi att du kan vara en perfekt kandidat för rollen som Marketing och Event Coordinator på Findus i Malmö.

Vi på Marknadsavdelningen är ett härligt team med mycket glädje och kompetens. På Findus har vi passion för mat, där värderingar som öppenhet, ansvar och hållbarhet är något vi delar. Du har möjlighet att ta ägarskap och bidra till att utveckla verksamheten. Vi ser nyfiket på framtiden och undrar om du vill vara med att förändra den med oss?

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Marketing och Event Coordinator är projektledning en viktig del av ditt jobb. Du ansvarar för våra mässor och events och driver också projekt tillsammans med våra Brand Managers. Du arbetar också med det digitala teamet, med våra websidor och alla våra sociala medier. Du har ansvar för vår recept- och bildbank. Du har många kontaktytor inom och utanför koncernen, vilket ger dig ett varierande och inspirerande arbetsklimat. Det ställer också krav både på din förmåga att jobba självständigt och att samarbeta.

Det är även viktigt att du har en förmåga att ifrågasätta, utmana och utveckla de processer du kommer att arbeta inom.

Vem är du?

  • Har en examen inom marknadsföring/kommunikation eller motsvarande från Högskola/Universitet
  • Har goda kunskaper i engelska samt svenska, både i tal och skrift
  • Gillar projektledning och koordinering
  • Är strukturerad och har ett öga för detaljer
  • Kan jobba självständigt och ta egna initiativ
  • Tycker om att jobba i team och ha mycket kontakter
  • Har en passion för mat, kanske jobbat som kock eller i restaurang

Välkommen in med din ansökan via www.findus.se senast 21/9, vi arbetar med löpande urval.

Ansök här.

MedieJobbMarknadsföringMalmö
Tog du examen inom ekonomi/marknad tidigare i år och vill få in en fot i din framtida bransch? Är du ambitiös, organiserad och villig att utvecklas tror vi att du kan vara en perfekt kandidat för rollen som Marketing och Event Coordinator på Findus i Malmö. Vi på Marknadsavdelningen är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group