Vi söker nu en Marketing and Commercial manager till vårt kontor i Karlstad. I rollen kommer du att ansvara för företagets kommunikation som i dag till stor del sker på sociala medier (Facebook, LinkedIn) och på forum såsom event och säljmöten. Din uppgift blir att fortsätta bygga vårt varumärke på våra värdeord innovation, kvalitet och transparens. Du kommer också att vara vår säljorganisation behjälpligt varför det är viktigt att du förstår värdet av att förhandla, mäta och leda.Vi ser positivt på om du sedan tidigare har vana av att producera eget grafiskt material och content för webben samt att arbeta med mätmetoder för webbaserad försäljning.

Då vi också ofta besöker mässor och konferenser samt anordnar egna event så är det också positivt om du med enkelhet kan disktuera med nya tidigare obekanta människor. Eftersom beebyte har verksamhet i flera länder så är det av största vikt att du hanterar både Svenska och Engelska väl, både i tal och skrift. Anställningsform: 6 månaders provanställning därefter tills vidareLön: Fast grundlön samt provisionOm beebytebeebyte är ett svenskägt webbhosting och molnföretag som grundades 2016. Idag har bolaget ca.

2000 kunder, såväl stora som små, spridda över hela Europa med tyngdpunkt på Sverige och skandinavien. Verksamheten bedrivs från bolagets kontor i Karlstad samt bolagets near-shoringverksamhet i Cluj-Napoca, Rumänien.

Ansök till n@beebyte.se

MedieJobbMarknadsföringKarlstad
Vi söker nu en Marketing and Commercial manager till vårt kontor i Karlstad. I rollen kommer du att ansvara för företagets kommunikation som i dag till stor del sker på sociala medier (Facebook, LinkedIn) och på forum såsom event och säljmöten. Din uppgift blir att fortsätta bygga vårt varumärke...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group