Vi vet att det är speciella tider just nu men för oss på Lyko är trots allt mycket som vanligt. Vi fortsätter att fokusera på tillväxt genom snabba beslutsvägar, stor frihet, mycket glädje och en hel drös med mod. Mitt i Corona har vi våra största marknadskampanjer någonsin och vi går in på nya marknader i Europa. Vi vågar sticka ut och fortsätter att ta med oss det lekfulla i allt vi gör, något som får varje dag på jobbet (eller hemmakontoret för den delen) att bli ännu lite härligare! Vill du vara med på vår framgångsresa? Härligt! Välkommen att läsa mer och ansök nedan.

OM ROLLEN

Vi söker nu en strategisk projektledare till vårt marknadsteam som ska ansvara för att planera, driva och koordinera marknadsaktiviteter för de varumärken vi säljer och som marknadsförs i våra kanaler. I rollen samarbetar du på daglig basis med andra team inom Lyko som exempelvis Inköp, vår Inhousebyrå såväl som övriga marknadsteamet, och har en viktig roll i att stötta och vägleda dem i frågor som rör kampanjerna och dess innehåll. Du är även vår expert i leverantörsmöten vad gäller våra kanaler och agerar bollplank åt andra projektledare i ditt team gällande kampanjerna.

Rollen innefattar både strategiska och operativa arbetsuppgifter och inkluderar även att arbeta med förbättringar rörande arbetsområdet, samt bidra med tankar och insikter kring hur det kan utvecklas framåt. Det innebär bland annat att se över vilka kampanjer vi har för närvarande, samt att sätta en strategi för hur de ska kommuniceras på sikt. Du kommer även att planera och projektleda större kommersiella kampanjer som exempelvis Black week och Jul. Här har du en viktig roll i vi kommunicerar dessa kampanjer utåt såväl som koordinerar arbetet internt.

Detta är en ny roll och du kommer därmed att få vara med och påverka och utveckla dess utformning.

 

OM DIG

Du är en driven person som arbetar proaktivt för att ständigt förbättra dig själv såväl som ditt expertområde. Som person är du strukturerad och trivs med att jobba i ett snabbt tempo. Du är bekväm med att vägleda och stötta dina kollegor, har lätt att ta kommandot och inte rädd för att göra din röst hörd. Erfarenhetsmässigt är det ett väldigt stort plus om du har arbetat i skönhetsbranschen tidigare i en liknande roll eller på leverantörssidan.

Utöver detta tror vi att du

  • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande
  • Har minst 5 års erfarenhet av projektledning, account management eller liknande, gärna inom e-handel
  • Har god varumärkes/branschkännedom och är intresserad av skönhet
  • Trivs att arbeta i en miljö med många interna såväl som externa kontakter
  • Tycker det är roligt att arbeta i en roll som växlar mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter och inte rädd för att ”ta i” där det behövs

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

På Lyko får du en rolig arbetsplats i ett välmående företag, och en roll med stora möjligheter att vara med att växa bolaget. Låter det här som rätt tjänst för dig? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! I stället ber vi dig svara på några korta urvalsfrågor. Vi tror att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet, därför kommer vi även att använda oss av tester i urvalet. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 23 april 2021.

Frågor om tjänsten besvaras av Jessica Willstedt, Head of Strategy & Brand, jessica.willstedt@lyko.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
Vi vet att det är speciella tider just nu men för oss på Lyko är trots allt mycket som vanligt. Vi fortsätter att fokusera på tillväxt genom snabba beslutsvägar, stor frihet, mycket glädje och en hel drös med mod. Mitt i Corona har vi våra största marknadskampanjer någonsin och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group