Vår webbredaktör är långtidssjuk och vi söker nu en vikarie som ska ansvara för LRF Mjölks närvaro på webben och i sociala medier. Vi arbetar för att den svenska mjölken ska vara omtyckt och efterfrågad, och att fler ska förstå mjölkproduktionens betydelse för det hållbara samhället.

I arbetsuppgifterna ingår såväl dagliga uppdateringar som strategisk utveckling. Webbredaktören deltar också i arbetet med LRF Mjölks kriskommunikation.

För att passa för tjänsten tror vi att du:

  • har akademisk utbildning med inriktning på information, kommunikation, journalistik eller motsvarande
  • är van att skriva för och anpassa texter till webbformatet.
  • har goda kunskaper i Episerver, Image Vault och Google Analytics.
  • har kunskaper i bildbehandlings- och layoutverktyg.
  • har arbetat med webbutveckling.
  • har ca fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Erfarenhet av projektledning och av att driva organisationers kommunikation i sociala medier är meriterande.

Tjänsten är ett vikariat på heltid under 2016 med möjlighet till förlängning. Vi vill att du börjar så snart som möjligt.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 30 januari . Tillsättning omgående! Vid frågor kring tjänsten kontakta projektledare och kommunikationsstrateg, Kerstin Wikmar, telefon +46 70 6351477 eller kerstin.wikmar@lrf.se.

Ansök här.

 

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Vår webbredaktör är långtidssjuk och vi söker nu en vikarie som ska ansvara för LRF Mjölks närvaro på webben och i sociala medier. Vi arbetar för att den svenska mjölken ska vara omtyckt och efterfrågad, och att fler ska förstå mjölkproduktionens betydelse för det hållbara samhället. I arbetsuppgifterna ingår såväl...