TV4Nyheterna söker en driven liveredaktör som ska ansvara för innehåll och utformning av våra livesändningar. Du är en allmänbildad redaktör med skarp nyhetsnäsa och gott omdöme som arbetsleder och coachar programledare, reportrar och övrig redaktionell personal för att skapa bästa möjliga nyhetsberättande. Du har god känsla för att dramaturgiskt bygga en sändning, såväl planerade sändningar som sändningar om nyheter vi inte känner till i förväg. Du är pigg och snabb, men håller ändå huvudet kallt i en ofta tidspressad situation. Vi vill att våra nyheter ska vara ledande på att engagera och förklara.
Huvudfokus för vikariatet ligger vid livesändningar och onlinepubliceringar.

Vi ser att du har flera års erfarenhet av arbete på en stor nyhetsredaktion gärna inom etermedia. Erfarenhet som arbetsledare prioriteras högt liksom erfarenhet av att producera sändningar.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
TV4Nyheterna söker en driven liveredaktör som ska ansvara för innehåll och utformning av våra livesändningar. Du är en allmänbildad redaktör med skarp nyhetsnäsa och gott omdöme som arbetsleder och coachar programledare, reportrar och övrig redaktionell personal för att skapa bästa möjliga nyhetsberättande. Du har god känsla för att dramaturgiskt...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group