I rollen som Projektledare kommer du att driva, projektleda och koordinera genomförandet av Live Nations kampanjer för artister, turnéer och andra projekt. Du är ansvarig för att sätta samman pressreleaser, distribuera material och information till våra lokala arrangörer.

Du kommer även att vara stöd åt vår partneravdelning. I samarbete med PR-ansvarig, sociala media-ansvarig och ansvariga promotorer, agenter och bokare för våra konserter du att ta fram idéer och koncept för nya kampanjer, och ser till att säkerställa kvalitén i dessa leveranser.

Vidare kommer du att avlasta och agera kommunikativt stöd till marknadsteamet samt övriga avdelningar. Du kommer jobba nära Live Nations lokala avdelning.

Till denna roll söker vi dig som har minst två års erfarenhet av en liknande roll på en marknadsavdelning eller reklam/medie/PR byrå. Du har erfarenhet av att leda kampanjer och det arbete en marknadsavdelning har ansvar för, alltifrån strategisk rådgivning till traditionell men framförallt digital marknadsföring och content marketing.

Du lockas av att utveckla strategier samtidigt som du gillar att arbeta praktiskt. En arbetsdag full av snabba vändningar, kreativitet, högt tempo och många skratt. Därför är du som person modig, lösningsfokuserad och du behåller lugnet även när arbetstempot är högt. I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med Live Nations övriga avdelningar samt samarbetspartners som skivbolag, artist management och många gånger våra artister. Vi ser därför att du är serviceinriktad, trivs med att skapa relationer och vill arbeta i ett arbetsklimat som kännetecknas av ett gott och nära samarbete. Du har koll på helheten och samtidigt öga på detaljer.

För oss är det en självklarhet att du har en stor passion för musik, konserter och festivaler

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdagen är 17 juni. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag enligt nedan ansökningsformulär.
Ansök här.

MedieJobbProjektledningStockholm
I rollen som Projektledare kommer du att driva, projektleda och koordinera genomförandet av Live Nations kampanjer för artister, turnéer och andra projekt. Du är ansvarig för att sätta samman pressreleaser, distribuera material och information till våra lokala arrangörer. Du kommer även att vara stöd åt vår partneravdelning. I samarbete...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp